2777
2789
وای چه کوچیکه گوگولیه😂

ميسى😂😂😂😂😂

خودمم خعلى دوسش دالم مث ناخوناى نى نى هاس😂♥️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اين كيع😍خوجملع

دخمل داداشمه 

چشات خوشگل میبینه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

قبلا تو سایت گفته بودن  این دختره رفته خودشو زشت کرده  من رفتم عکسای قبل و بعدشو نگاه کردم 

اما به نظر من  اول که همه دوستش داشتن قیافش یجوری بود  الان بهتر شده اتفاقا   

این قبلشه

اینا جدیدشه 👇

اتفاقا من برعکس بقیه  فکر میکنم الان بهتر شده 

قبلا خیلی بیش از حد صورتش تپل بود

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
شهلا😌

😘😘😘

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
قبلا تو سایت گفته بودن  این دختره رفته خودشو زشت کرده  من رفتم عکسای قبل و بعدشو نگاه کردم ...

اره الان خوشگل تره

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)
برادرزاده ته😍

آره حنا گلی منه 😍😍😍