2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 61 پست
حرف شماست؟

حرف زنان مملکتمان هست که آزادی رو با بی حیای اشتباه گرفتن چند تا از عقیده این زنان نی نی سایتی رو ببینی خواهی دید زنان ما خودشون بی حیایی رو دوست دارن خیانت هم جز خیلی کوچیک این بی حیای هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرف زنان مملکتمان هست که آزادی رو با بی حیای اشتباه گرفتن چند تا از عقیده این زنان نی نی سایتی رو بب ...

ارع بابا راست میگی.ما زنا از خودنون بیشتر میخوریم اصن گوشم نمیدن

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
ارع بابا راست میگی.ما زنا از خودنون بیشتر میخوریم اصن گوشم نمیدن

خیلی‌ها فکر میکنن بی حیا باشن هنر کردن و ارزش زن اینجوری میاد بالا از اون طرف هم نمیدونم چرا از خیانت ناراحت هستن خوب خودتون بی حیا بودن رو دوست دارین به اشتباه این که آزادی داشته باشیم آزادی با مفهوم بی حیای خیلی خیلی فرق داره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
همش میگم شاید راست میگند من بدم

والا این موضوع خیلی حرفا برای شنیدن داره اینجوری نمیشه قضاوت کرد حرفای صادقانه دو طرف مهمه

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
حرف زنان مملکتمان هست که آزادی رو با بی حیای اشتباه گرفتن چند تا از عقیده این زنان نی نی سایتی رو بب ...

والا ما نشنیدیم کسی بگه من ب شوهرم خیانت میکنم خیلی ازادم چون..... 

عمرم زندگیم عشقم نفسم وجودم بردیا( پسرم)
خیلی‌ها فکر میکنن بی حیا باشن هنر کردن و ارزش زن اینجوری میاد بالا از اون طرف هم نمیدونم چرا از خیان ...

خداراشکر شما با حیایی خیانت نمیبینی ..... با بی حیاییم  ک خیانت دیدیم؟ واقعا ک... 

والا ما نشنیدیم کسی بگه من ب شوهرم خیانت میکنم خیلی ازادم چون.....  

کسی نمیگه من به شوهرم خیانت میکنم چون آزادم بله به این آزادی که به بقیه زنا اجازه میده بی حیایی کنن ،، من فکر نکنم دلیل افزایش این همه خیانت فقط هوا بوده بله بی حیایی به اسم آزادی بوده گلم،، اگه یکم به وضع رفتار زنان اطراف نگاه کنی کا به اسم آزادی خودشون رو زدن به یی حیایی متوجه میشی ،،خودتون رو با این مفهوم که مرد اگه مرد باشه نگاه نمیکنه سمت اینجور زنا نمیره خودتون رو قول نزنید مردا شهوت تو ذاتش هست تو قرآن هم اومده اصلا دلیل اصلی حجاب این بود که مردا با این شهوت امتحان بشن اکثرا هم قول شیطان رو میخورن مرد های که خیانت کردن به زنشون اکثرا بعد یه مدت پشیمون میشن میدونی چرا؟چون لحظه که داشت خیانت میکرد بخاطر توان این هست کنترل شهوتش رو نداشته پس نگین بخواد می تونه خیانت نکنه 

خداراشکر شما با حیایی خیانت نمیبینی ..... با بی حیاییم  ک خیانت دیدیم؟ واقعا ک...

من شما رو نگفتم عزیزم که بی حیا هستی خیانت میبینی من اون زنا رو گفتم که به اسم آزادی خودشون رو زدن به بی حیایی و توی این وسط هم تر و خشک باهم می سوزه

کسی نمیگه من به شوهرم خیانت میکنم چون آزادم بله به این آزادی که به بقیه زنا اجازه میده بی حیایی کن م ...

پس ما زنا باید خودمون رو کادو پیچ کنیم ک مرد خیانت نکنه؟ این خیانت تو جامعه غرب هم پسندیده نیس،و کسی ک خیانت میکنه منفوره،پس این همه زن ک مرد خوشتیپ و خوشگل میبینن هم باید برن خیانت کنن؟؟

وخداوند عشق را آفرید...
پس ما زنا باید خودمون رو کادو پیچ کنیم ک مرد خیانت نکنه؟ این خیانت تو جامعه غرب هم پسندیده نیس،و کسی ...

عزیزم کادو پیچ کردن نخیر حجاب یه چیز شخصی  هست می تونه کمتر حجاب کنه ولی دیگه خودشو نزنه به بی حیای واقعا رفتار زنان ما شده بی حیا بودن و افتخار هم میکنن ما بی حیا هستیم خیانت توی جامعه غرب پس چرا فکر میکنی خیلی بالا هست؟میدونی اونجا چه خبره؟بله این خوشگلی هم بله من با چشم خودم دوست خودمو دیدم که بخاطر خوشگلی دوست پسرش به نامزدش خیانت میکرد میگفت شوهر من خوشگل نیست خودشو قانع میکرد بره سمت مرد خوشگل 

من شما رو نگفتم عزیزم که بی حیا هستی خیانت میبینی من اون زنا رو گفتم که به اسم آزادی خودشون رو زدن ب ...

اتفاقا اونا خیانت نمیبینند تو اطرافیانما ک میبینم واقعا زنایی ک زن زندگی بودند و چسبیدند ب خونه و زندگی بیشتر خیانت دیدند تا اون ب قول شما بی حیاهای ازاد

کسی نمیگه من به شوهرم خیانت میکنم چون آزادم بله به این آزادی که به بقیه زنا اجازه میده بی حیایی کنن ...

شما شاید لباس پوشید من و یا خیلی زنای نجیب نی نی سایتا ببینید از روی ظاهر برچسب بی حیایی بزنید ولی همین ماها اگه ی مرد برامون چشم و ابرو اومد راهمونا کج میکنیم والا نمیریم شب دلش بخوابیم .... من زن چادری دیدم خراب بود شب با مردا خوابیده .... بی حیایی در عمله اون زنی ک با شوهر من خوابیده ک الان شوهر من بره براش قرص بخره ک من اتفاقی ببینم و بفهمم ب زور ک شوهرم نبرده تو رختخواب بگه چون بی حجاب بودی بیحیایی بیا بتواب بامن مگه تو منطقه ما از در ک پاتا بزاری بیرون پوششا همه همینطوره ....