2777
2789
عنوان

شوهر.....من

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 24 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواج کردی یا عقدی اگر ازدواج کردی برو خونه خودتون اگر هم عقدین قشنگ زنگ بزن بهش بگو ببین بیا اگر م ...

عقدم ولی اصلا دیگه خودمو کوچیک نمیکنم براش 

حتی بهش گفتم یه سوپ بیار برام چن روز پیشپیام داد که بیا وردار از در حیاط حتی نیومد داخل که ببینه چمه

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
اصلا هیچ علائمی نداریم فقط ابریزش بینی دارم بینیم کیپه و گوشام کیپکرده

خب علایم کرونا همینه،خودتون روباید قرینطینه کنید هر روز که بگذره امکان تشدید علایم وجود داره،ایشون حق داره نیاد

عقدم ولی اصلا دیگه خودمو کوچیک نمیکنم براش  حتی بهش گفتم یه سوپ بیار برام چن روز پیشپیام داد ک ...

خو مگه سرما نخورده بود تو براش غذا درست کردی بعدش رفتی به اونجایی ک میخواستی بری الان داره تلافی میکنه 

مرد محبت میخواد محبت ندید میره 

خب علایم کرونا همینه،خودتون روباید قرینطینه کنید هر روز که بگذره امکان تشدید علایم وجود داره،ایشون ح ...

کیپ کردن گوش ربطی به کرونا نداره عزیزم دکتر رفتم گفت گلوت چرک کرده زده به گوشت

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
خو مگه سرما نخورده بود تو براش غذا درست کردی بعدش رفتی به اونجایی ک میخواستی بری الان داره تلافی میک ...

من براش چن بار واسش سوپ درس کردم اوردمش خونمون بخدا دیقه دیقه واسش ابیموه میگرفتم رفتم واسش دارو گرفتن و اینا نیم ساعت یه بارم بهش ابلیمو عسل و ابجوش میداد بعدم من مجبور بودم برم نمیتونستم پیشش وایسم چون مامانم خاست بره

کیپ کردن گوش ربطی به کرونا نداره عزیزم دکتر رفتم گفت گلوت چرک کرده زده به گوشت

من خودم سوپر وایز بخش مراقبت های ویژه هستم،اینکه تمام افراد خانواده مبتلا کاملا مشکوکه،مگه میشه همه باهم گوششون کیپ بشه ،التهاب گوش هم از علایم کرونا هست ،شما حتماباید تست بدید

من براش چن بار واسش سوپ درس کردم اوردمش خونمون بخدا دیقه دیقه واسش ابیموه میگرفتم رفتم واسش دارو گرف ...

خو ببین عزیزم مرد میخواد تو مشکلات پیشش باشی تا آخرررررررر حالا براش کار کن وسط راه ول کردی رفتی انگار هیچ کار نکردی 

تو الان همین الان یه زنگ بهش بزن تو رابطه باید یه نفر غرور بشکنه اگر الان زنگ زدی مطمئن باش دفعه بعدی کلی کار میکنه تا باهاش آشتی کنی 

من براش چن بار واسش سوپ درس کردم اوردمش خونمون بخدا دیقه دیقه واسش ابیموه میگرفتم رفتم واسش دارو گرف ...

تو همین الان بهش بگو بیا اگر مشکلی داریم با هم حلش کنین من الان زنتم. مونستم تو زنگ بزن این بگو بهش جوابت حتما میده بهش بگو ناراحتی سری پیش من از کنارت رفتم