2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اورآل یا لورآل؟؟؟

عزیزم اون ال حرف تعریف توی فرانسه هست 

هردو تلفظش رو میگن ولی لورال بابترهست

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

عزیزم مارک mnd  رو فقط در محدوده اطلاعاتم عرض میکنم برای سنین زیر ۳۵ سال هست گلم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ممنون عزیزم فقط واسه چروکه

کرم دورچشم ضدپیری اپتیمالز تاثیری زیادی در جوان سازی پوست دورچشم و کاهش خطوط ریز و چین و چروک اطراف چشم دارد.

این کرم موجب کاهش پف و حلقه های تیره اطراف چشم می شود.

همچنین با فرمول خاص خود موجب تحریک میکروسیرکولاسیون و در نتیجه کاهش علایم خستگی در اطراف چشم می شود.

فرموله شده با مواد طبیعی سوئدی و کافئین

مناسب افراد بالای ۳۵ سال و همه انواع پوست

حجم: ۱۵ میلی

اون که ۱۲۵ تومن هست واسه چروکه؟

بله عزیزم 

من فروشنده نیستم گلم از سایت براتون قیمت گرفتم عزیزم ، ولی کسی رو میشناسم امکان داره قیمتشون مناسبتر باشه چون بی واسطه خرید میکنن ازشون ، اگر اصفهان هستید بهم بگین 

نه ما کارمند شرکتشیم دیگه هیچ محدودع سنی ندارم خالهی خودم 50سالشه واقعا نتیجه گرفته

عزیزم من قصد اینکه بگم شما واقعی ذکر نکردید رو ندارم گلم چون خودم فعالیتم در حیطه پوست ( فیشیال ها ، ماسک ها ، و... ) هست به این صورت شناخت دارم عزیزم 

خودشون میتونن انتخاب کنن ، من راهنمایی کردم ، موفق باشید