2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 71 پست
تو هم ی بدبختی که با اویزون کردن خودت به مرد متاهل و دروغ گفتن اینجا خودتو شاد میکنی😂

خوشگله من خودمو آویزون کسی نکردم چیزی ک زیاده پسر ولی مهم دله منم نمیدونسم متاهله زنش اگه آدم بود درخواس طلاق نمیداد ک برگرده میموند زندگیشو جمع میکرد نه اینکه مردش بره به یکی دیگه دل ببنده

مگه میشه مادر زادی نداشت؟؟؟  بعد اگ طرف بره معاینه میگن مادرزادیه

اره دیگه

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه

واااااااااا اولین باره میشنوم😳😳😳😳😳

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

عزیزم نترس خواهرمم تو بچگی تصادف کرده بود ازش خون اومده بود بعد بردنش معاینه پدر مادرم دکتر گفت زخم شده خونش مال اون نیست بعد وقتی واسش خواستگار اومد این موضوع رو فهمید زد زیر گریه بعد رفت معاینه دکتر گفت سالمی ولی پردت حلقوی یعنی ازت خون نمیاد اون همه ترسم الکی بود خداروشکر حتی بخاطر اینکه ازش خون نمیومد با شوهرش مشاوره دادن خلاصه بگم نگران نباش تو گوگل سرج کن ایا با باز کردن ۱۸۰درجه پرده بکارت پاره میشود جوابتو میگیری

ایشالا خوشبخت شی ❤😊