2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقای لی پور  از مربیان با تجربه و داری فن بیان خوبی و درصد قبولی بالایی در آموزشگاه رانندگی ایل گلی هستند. من و چندین نفر از آشنایان با ایشان کار کردند. و بار اول قبول شدند. زن عموی من گواهنامه داشت . ولی مهارت کافی را یاد نگرفته بود با ایشان کار کردند الان بهترین رانندگی را دارند. 

آقای ولیپور از مربیان خوب در تبریز هستند. من و چند نفر از دوستان را آموزش دادند. ما توانستیم بار اول قبول شویم . در ضمن برا ی جلسات تکمیلی هم چند نفر را معرفی کردم انصافا همه راضی بودند. شماره تماس ایشان ۰۹۱۴۴۰۵۲۷۵۸

آموزشگاه امید بخدا مربی چند تا عوض کردم ولی آخریش نگار قلعه بردار بود که چند تا دوستام هم بعد خودم رفتن خیلی راضی بودن عالیه نه از ماشینش میترسه نه استرس میده دقیق آموزش میده خوش برخورده الان سه ساله همرو معرفی میکنم میرن راضین

من چند سال پیش با خانم قلعه بردار رفتم تقریبا ۸ سال اینا از همون روز اول که گرفتم رانندگی کردم اونقدر که نترس یادم دادن تو آشنا ها هم هر کس بخواد بره میفرستم پیش ایشون خیلی خوش اخلاق و با حوصله هستن دخترم هم تا یه ماه ۱۸ سال میشه اونم میفرستم همه فامیلامون به لطفشون راننده شدن الان هم آموزشگاه امید بخدا هستن شهناز اجازه گرفتم شمارشان بذارم ۰۹۱۴۹۷۲۵۹۵۰

من تو آموزشگاه نمونه با آقای قربانی بودم به ماشینش اینا اصلا حساس نیست ولی بعضا غر میزنه

ممنونم از لطف شما خوشحال شدم که راضی بودین اما غر زدنم به صلاح شما بود الان آموزشگاه خیام هستم

آموزشگاه امید بخدا مربی چند تا عوض کردم ولی آخریش نگار قلعه بردار بود که چند تا دوستام هم بعد خودم ر ...

بی شخصیت ترین مربی بودن که دیدم اصلا اصلا جلسه برندارید که پولتون فقط هدر میره بی شخصیت ترین و بی مسئولیت ترین ...

آموزشگاه امید بخدا مربی چند تا عوض کردم ولی آخریش نگار قلعه بردار بود که چند تا دوستام هم بعد خودم ر ...

خانم قلعه بردار و خانم لیستانی در آموزشگاه امید بخدا به هیچ عنواااان اصلا اصلا جلسه برندارید. بی شخصیت ترین مربی بودن که دیدم اصلا اصلا جلسه برندارید که پولتون و وقتتون فقط هدر میره از بی شخصیت ترین و بی مسئولیت ترین مربیا هستن. فقط دنبال کارای خودشون هستن همش دنبال خریدای خونشون ، بچه هاشون هستن یکیشونم ۱ ساعت ونیمو با تلفن حرف میزنه و با همه دعوا داره اصلا متوجه نیستن که یکی با هزارتا سختی پول میده جلسه برمیداره که درست حسابی یاد بدن اصلا اهمیت نمیدن خیلی بد اخلاق و بد حوصله . خیلی مواظب باشید که گول نخورید من که راضی نبودم اصلا