2777
2789
عنوان

خیلییییی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 27 پست
اره رفتم و گفته سالمه  میدونی دکتره مثلا ۴۰ ب بالا بود تازه کار نبود ولی میگم مثلا نکنه نظرا ب ...

بیخیال منم یمدت خیلی حساس بودم و میترسیدم چون یبار تو دوران نوجونیم افتادم رو لبه تیز شوفاژ 

ولی دیگه از سرم افتاده بنظرم ارزش ما به ی تیکه پوست نیست 

و سعی کن کسیو انتخاب کنی که عقیدش همچین چیزی نباشه چون مطمعنا ادم زندگی نیس

بهش فک نکن دیگه❤️

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ب همینم فک کردم ک برم ولی بخاطر کرونا خیلی جاها بسته اس

عجله نکن خیلی بذار یکم کرونا اوجش کم شه بعد برو 

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
بیخیال منم یمدت خیلی حساس بودم و میترسیدم چون یبار تو دوران نوجونیم افتادم رو لبه تیز شوفاژ  و ...

همچین کسی وجود داره ب نظرت ؟

این رسم ی رسم قدیمیه متاسفانه من قبل ازدواج مخالفم و دلم میخواست بعد ازدواج فقط من و همسرم بدونیم ک هم اعتماد هست هم اون برگه برای دختر خیلی واجبه 

نمیدونم 😧

همچین کسی وجود داره ب نظرت ؟ این رسم ی رسم قدیمیه متاسفانه من قبل ازدواج مخالفم و دلم میخواست بعد ا ...

معلومه که داره 

کسی ک بخواد مثل یه کالا بهت نگاه کنه و تضمین آک بودنتو بگیره بنظرت در حدیه ک بخواد کنارت باشه و بهش تکیه کنی؟؟؟

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
میشه ی چیزی بگی اروم شم😧 الان اگه رفتم و گفت خراش داره ممکنه برگه سلامت ندن ؟

عزیزم فکر نکنم خراش داشته باشه چون پرده نازکه اونقد کلفت نیست که بتونی روش خراش بندازی اگه قرار بود خراش بیوفته خراش نمیوفتاد همون موقع پاره میشد و برگه سلامت هم فکر کنم بتونی با یکم پول بگیری چون تو که کار اشتباهی نکرده بودی از سر بچگی و ناآگاهی این کارو کردی برای همین عذاب وجدان نداشته باش

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
استرس نداشته باش عزیز من! آخه تو چرا باید بخاطر یه تیکه پوست که ناغافل از دستش دادی جواب پس بدی به ع ...

بکارت که یکی از مهمترین راه های اثباتش گواهی بکارت هست (دکتر زنان در نقش خبره)، جلوگیری از تدلیس و کلاه برداری در خصوص مهریه هستش، که در صورت نبود این وصف عقد قابل فسخ بدون مهریه هست: 

حق فسخ نکاح برای مرد به علت باکره نبودن زن

پرسش :
مرد و زنی با هم ازدواج می نمایند ، بعد از وقوع نکاح کاشف بعمل می آید که زن باکره نبوده است ، آیا برای مرد حق فسخ نکاح وجود دارد یا خیر ؟

پاسخ :                         
به استحضار می رساند چون در عقد نکاح دختر ، اصل باکره بودن است در واقع صفت باکره بودن در ازدواج با دختر از شرایط اصلی صحت عقد نکاح است و در ماده ۱۱۲۸ قانون مدنی هم به این موضوع اشاره شده بدین توضیح هرگاه در یکی از طرفین صفت خاصی شرط شده باشد و پس از عقد معلوم گردد طرف فاقد وصف مورد نظر بوده ، برای طرف مقابل حق فسخ خواهد بود خواه وصف مذکور در عقد تصریح شده باشد یا خیر . در ازدواج با دختر شرط باکره بودن در آن مستتر است و موردی برای تصریح وجود ندارد . پس در صورت باکره نبودن زوجه ، حق فسخ برای زوج محفوظ می باشد . لازم به ذکر است اعمال حق فسخ و استفاده از آن به محض علم ، فوری می باشد .
به شرح ماده ۱۱۰۱ قانون مدنی: «هرگاه عقد نکاح قبل از نزدیکی به جهتی فسخ شود زن حق مهریه ندارد، مگر در صورتی که موجب فسخ عنن باشد که در این صورت با وجود فسخ نکاح، زن مستحق نصف مهر است»  ملاحظه می گردد مطابق با این ماده که اگر زن باکره باشد در صورت فسخ، مهریه به وی تعلق نمی گیرد مگر اینکه مرد بیماری عنن داشته باشد که در این صورت نصف مهریه به وی تعلق می گیرد. با توجه به مفهوم مخالف ماده مذکور هرگاه نکاح بعد از نزدیکی به جهتی فسخ شود ، زن حق دریافت مهر المسمی را دارد . در این خصوص تفاوت فسخ نکاح با طلاق این است که اگر زوجه در زمان باکره بودن تقاضای طلاق دهد یا زوج در زمان باکره بودن زوجه را مطلقه کند می بایست نصف مهریه پرداخت شود اما در فسخ نکاح اگر زوجه باکره باشد مهریه ای به وی تعلق نمی گیرد و در صورت عدم بکارت زوجه چه در طلاق و چه در فسخ نکاح هیچ تفاوتی در پرداخت مهریه نیست و تمام مهریه می بایست پرداخت شود لازم به ذکر است که هرگاه فسخ نکاح به دلیل تدلیس زن باشد و این تدلیس و فریب بر طبق ارکان متشکله جرم فریب در ازدواج از جمله انجام مانور متقلبانه همراه با سوء نیت و به قصد فریب ، در دادگاه کیفری اثبات گردد ، زوجه در هیچ صورت حقی بر مهر ندارد ، زیرا به تقلب حقی به دست نمی آید .

و قوانینی که از بیخ ضد زنن! 

در اسلام ازدواج از بُعد حقوقی یک عقد مثل سایر عقود دیده میشه، مقداری خشک و صد البته درقالب چارچوب هایی معلوم، که در بسیاری موارد ریز مسائل رو هم توجه میکنه. البته بلانسبت شما و استارتر و همه زنان با خانواده، بعضی زنان به ازدواج و مهریه نگاه کاسب کارانه دارن و ازدواج کسب و کارشون هست، مزیت این نگاه یه مقدار خشک و چارچوب گرای قوانین اسلامی اینجا مشخص میشه.