2777
2789
عنوان

کدوم بلاگرای اینستارو دنبال میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 89 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره واقعا  كاش هم خودمون هم بچه هامون رو تشويق كنيم پيگير زندگي امثال دكتر حسابي ها و پروفسور ...

پروفسور سمیعی😖

هیئت دولت سوئد که خودش رو اولین کشور فمنیستی میداند میان ایران و روسری سر میکنند.این لحظه ای هست که یک انسان شرفش را برای پول میفروشد.
صبا مرشدی رو انفالو کردم از بببببس چیز میز.میخرید اعصابم خورد میشد.واقعا اینقققد اصرااف؟؟و به شدت دو ...

همه از هم بدترن 

حتی فقیراشونم اینطوری شدن

کاش میشد همه مون همه شونو آنفالو کنیم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

بابا بیاین یه حرکتی کنیم همرو انفالو کنم نون شون رو ببریم بخدا همینا دارن تجملگرایی رو رواج میدن ...

من اتفاقا طی یه حرکتی خیلی هاشونو انفالو کردم.

اره بابا فکر میکنی کم دارن.پس این همه مسابقه ای که میذارن برای چیه.

الان فقط اونایی که واقعا حرفیدبرای گفتن دارن و به دردم.میخورن رو فالو دارم.مثل همین پرستو جباری که واقعا دستور غذاهاش عالیه

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  
کیا سحر رو دارن سی سی قبلا خوب بود الان نمیدونم چرا دائم حس منفی میگیرم کلا این بلاگرا تا یه وقتی خ ...

دقیقا منم همینطور اولا که ۳۰ کا بود فالوش کردم خیلی خوب بود ولی الان دیکه مثل قبل نیست 

الان هم از سر کنجکاوی تو‌پیجش هستم😅

اکثرا اوایل زندگی معمولی داشتن الان با پول تبلیغات یه زندگی لاکچری دارن من که همه رو آنفولا کردم چو ...

تازه وقتی بهشون.میگن چرا اینقد تبلیغ میکنین, میگن خب اینجوری هم کسب و کار ها که با کرونا خوابیده رونق میگیره و هم.شما جنس مورد نظرتونو پیدا میکنید.ولی نمیگه هم من میلیون ها پول تبلیغ میگیرم😐😐

دعا کنید من هم تیکر بارداری بزنم  
تازه وقتی بهشون.میگن چرا اینقد تبلیغ میکنین, میگن خب اینجوری هم کسب و کار ها که با کرونا خوابیده رون ...

دقیقا چقد هم منت میزارن که ما تبلیغای مفید براتون میزاریم

الهی وربی من لی غیرک
دقیقا منم همینطور اولا که ۳۰ کا بود فالوش کردم خیلی خوب بود ولی الان دیکه مثل قبل نیست  الان ه ...

اداش زیاد شده عوض کردن خونه و برخ کشیدن زندگیش برام جالب نیست دیگه میدونم اینا بلاگرن بهرحال محتوای تولیدیشون همینه ولی خب حس منفی میگیرم نمیدونم چرا ازش

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.