2777
2789
عنوان

عقل یا احساس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 19 پست
عزیزم شما داری راجب مسائل احساسی و عاطفی صحبت میکنی تو ازدواج، احساس حرف اولو میزنه البته درسته که ...

وقتی زیر فشار زندگی باشی احساس کمرنگ میشه اخه تو خونواده خودم دارم تجربش میکنم وقتی به سختیای زندگی فک میکنم میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یوقتایی یه کسی زشته ولی تو دلت مهر داره ایشون زشتم نیس بنده‌خدا ولی برا من مهر نداره ولی شرایطش ...

چی بگم واقعا سعی کن تصمیم خوبی بگیری.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

معلومه که احساس مهمه اول از کجا معلوم اصن نفر بعدی  خوشت نیاد هرچند تو ک دیگه ازدواج کردی ولی کلا واسه بقیه میگم هیچوقت از حول حلیم تو دیگ نیفتید بهترین زمان ازدواج آخرای دهه ۲۰ و اولای دهه ۳۰هست که ادم از بچگی درمیاد و میتونه بهتر تصمیم بگیره هم پسر هم دختر بعدشم بدترن نوع ازدواج همین مدلای معرفی شدن هست و گول شعار غلط قدیمیا رو نباید خورد که میگفتن بعد ازدواج عشق میاد شاید بیاد ولی  درصدش واسه همه بالا نیست و ریسکیه  پس بهترین مدل ازدواج ازدواج با کسی هست که دوسش داری بهش علاقه داری اونقدری که تصمیم میگیرید ازدواج کنید وقتی عاشق طرفت باشی حاضری تو یه کلبه چوبی هم باهاش ازدواج کنی اما حتی تو قصرم باشی ولی همسرتو دوست نداشته باشی هیچی بهت مزه نمیده تو زندگی البته این نظر شخصی منه واسه اونایی که هنوز مجردن تا سعی کنن کمتر اشتباه کنن . اونایی هم که سنتی ازدواج کردن  و الان مشکل دارن بهترین راه رفتن هر دو طرف پیش مشاورست تا بهشون کمک کنه بهتر زندگیشون رو بسازن .

امید به خودی خود مانند یک ستاره است که در آفتاب سعادت دیده نمی شود و تنها در شب مصیبت کشف می شود. گویی همه‌چیز را از دست داده‌اید. باز هم امید وجود دارد. امید همچون پرنده‌ای است که بال و پر دارد، در روح ما لانه می‌گزیند، بدون گفتن هیچ کلمه‌ای، آواز می‌خواند و هرگز متوقف نمی‌شود..🌈💚