2777
2789

کسی میدونه چطور میتونم با گوشیم فیلم بگیرم و از آهنگهای داخل گوشیم توی  ویدئو استفاده کنم؟

قبلا باB612 میشد ولی ورژن جدیدش این آپشن رو نداره😞

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️

ینی میخوای موزیگ‌پلی شه همزمان فیلم برداری کنی؟

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
اینجوری نه اول فیلمو میگیری بدون اهنگ تو این برنامه روش اهنگی که میخای میزاری یا فیلمو اگه خاستی یکم ...

اون ک همه برنامه ها انجام میدن

مرسی

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
2805
دقیقا

تو ویوا ویدیو قبلا ی قسمت دابسمش بود اونجا میشه

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)