2777
2789
جدی شما ام کرم و سفید انتخاب کردین ؟  ب نظرم رنگ روشن خونه رو خیلی دلباز تر میکنه درسته؟ ...

اره عزیزم

خیلی خوبه خونه دلبازو روشن میشه

اگ مبلت اسپرته کوسنای رنگی رنگی هم بگیر با گل طبیعی نمیدونی چقد خوب میشه😍

میتوانم ذهن شما را هم طراحی کنم😍
اره عزیزم خیلی خوبه خونه دلبازو روشن میشه اگ مبلت اسپرته کوسنای رنگی رنگی هم بگیر با گل طبیعی نمید ...

واییی چقدر سلیقه هامون شبیه همه خودمم تو همین فکر بودم 😍😍

وزن اولیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فرشم امروز خریدم رنگ روشن مبلمم شیری هست  مال مامانمم رنگ روشن تازه از مال منم روشن تر چن ...

چقدررر خوبه 

مرسی ک تجربتو در اختیارم گذاشتی عزیزم 

خیلی ناراحت بودم الان واقعا حس بهتری دارم

وزن اولیه 
درسته اخه هرکسی یه جوری بهم گفت ک اخه روشن کثیف میشه و اشتباه کردین یکم پشیمون شدم

عزیزم اون فرش های تیره هم کثیف میشه فقط مشخص نمیشه. نکته مثبتش اینه شما سریع متوجه کثیفی میشی و فرشت مراقبت میکنی. اتفاقا ب نظر من نشانه نظافت هم هست لباس تیره و روشن مقایسه کن تا روشن لک بیوفته مشخص میشه. من هم روشن ترجیح میدم جنس خوب میگیرم ک 6 ماه یک بار بشورم خراب بشه هم فدا سرم وسیله مصرفیه دیگه بالاخره بعد 4.5 سال عوض میکنیم دیگه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عزیزم اون فرش های تیره هم کثیف میشه فقط مشخص نمیشه. نکته مثبتش اینه شما سریع متوجه کثیفی میشی و فرشت ...

درسته عزیزم به نکته مثبت و خوبی اشاره کردی مرسی از لطفت اتفاقا روشن زیبایی خاص خودشو داره بنظرم رنگ تیره خونه رو دلگیر میکنه مخصوصا برای خانوم ک بیشتر اوقات داخل منزل هستن

وزن اولیه 

سلااااااام خوبی عشقم 😉😉😉😉😊😊😊

منم فرش کرم خریدم😍😍🤩🤩🤩

خیلی فرش روشن دوست دارم

البته فرش سرمه ای الان دارم

اینو هم خیلی دوست دارم

هر کدوم یه جلوه ای داره

اوایل کرم داشتم

دوباره زدم تو خط کرم

هیچ وقت از مد نمیره

دلبازو شاااااآد🤩🤩🤩

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
سلااااااام خوبی عشقم 😉😉😉😉😊😊😊 منم فرش کرم خریدم😍😍🤩🤩🤩 خیلی فرش روشن دوست دارم البته فرش ...

سلام عزیزدلم مبارکت باشه 😍😍😍😍😍

من اول یکمی هی بقیه میگفتن کثیف میشه و اینا دلسرد شدم ولی واقعا باش حس خوبی میگیرم خداییشم از مد نمیوفته هبچوقت

وزن اولیه