سلام خانم ها عمه من هیچ جا نمیتونست بره وسواس شدید هم داشت طفلی یه هفته پیش خواهر زن داداش من رفته خونشون اونا هم اصلا رعایت نمیکنن این بدبختم فرداش حالش بد میشه بستری میشه
عزیزم کرونا اینجوری نیست که کسی که ناقل یا مبتلا هست بیاد پیشت،فرداش تو بیوفتی،،،،کرونا اگه از طریق ایشونکه گفتی به عمت منتقل شده بود ،باید ده روز الی دوهفته بعد خودشو نشون میداد،،،عمتون خیلی قبلتر گرفته بوده
ایکاش اون طرف خودش بمیره که باعث مرگ یکی دیگه شده خب بابابتمرگین توخونه هاتون بقیه رو عزادارنکنید😢
از کجا می دونید از قبل نداشته ک ایشون داده؟کرونا یه روزه مشخص نیمشه که تا چند روز اصلا مشخص نمیشه شاید خودش گرفته از جای دیکه فقط اتفاقی افتاده گردن اون بیچاره اینجوری ندونسته نفرین نکنید
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خانومها واسه همه دو هفته نهون رو نداره, علایم بعد از یک روز الی ۱۴ روز خودش رو نشون میده.
کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
احتمال داره عمه خدابیامرز ناقل بودن انشالله که خاهر زن داداشتون ازش نگرفته باشه چون روز قبلش پیشش بوده ولی بعیده اون خدابیامرز از خاهر زنداداشتون گرفته باشه این حرفو نزنید زشته به گوششون برسه
کاش کرونا بهونه ای نشه که اگه از فامیلی خوشمون نمیاد فوت و بیماری رو تقصیر اون شخص بندازیم خدا عمتون رو بیامرزه ولی هیچ چیزی نمیتونهدبطور قطع ثابت که ازون خانم گرفتن مگه بچه های خودش بهش سر نمیزدن
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند