2777
2789
عنوان

عمه ام بخاطر کرونا فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12144 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما قبل ایشون گرفته بودن چون کرونا علائمش طول میکشه تا ظاهر بشه

تو خونه تنها بود اصلا فلج بود تقریبا نمیتونست بره بیرون با هیچکسم ارتباط نداشت فقط این خانم رفته

عزیزم کرونا اینجوری نیست که کسی که ناقل یا مبتلا هست بیاد پیشت،فرداش تو بیوفتی،،،،کرونا اگه از طریق ایشونکه گفتی به عمت منتقل شده بود ،باید ده روز الی دوهفته بعد خودشو نشون میداد،،،عمتون خیلی قبل‌تر گرفته بوده

ایکاش اون طرف خودش بمیره که باعث مرگ یکی دیگه شده خب بابابتمرگین توخونه هاتون بقیه رو عزادارنکنید😢

از کجا می دونید از قبل نداشته ک ایشون داده؟کرونا یه روزه مشخص نیمشه که تا چند روز اصلا مشخص نمیشه شاید خودش گرفته از جای دیکه فقط اتفاقی افتاده گردن اون بیچاره اینجوری ندونسته نفرین نکنید 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تو خونه تنها بود اصلا فلج بود تقریبا نمیتونست بره بیرون با هیچکسم ارتباط نداشت فقط این خانم رفته

تنها از راه ارتباط نیست که

مثلا وسایلی بخره و آلوده باشه از اون منتقل میشه

علائمش یک روزه ظاهر نمیشه دو هفته طول‌میکشه

خدا رحمتشون کنه . کار خواهر زن داداشتون اصلا درست نبوده که تو این شرایط رفتن دیدنش . 

اما با قاطعیت هم نمیشه گفت تقصیر ایشون بوده

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

خانومها واسه همه دو هفته نهون رو نداره, علایم بعد از یک روز الی ۱۴ روز خودش رو نشون میده.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
از کجا می دونید از قبل نداشته ک ایشون داده؟کرونا یه روزه مشخص نیمشه که تا چند روز اصلا مشخص نمیشه شا ...

من منظورم اون خانم نیس کلابااوناییم که میرن خونه کسی منم الان خودمم باردارم وکروناگرفتم یکماهه پدر ومادربزرگمو ندیدم فقط تصویری باهاشون صحبت میکنم

چادرم👑بندگی منه♡👇                                  آهای خانمی که الکی واسه تاپیکم گزارش زدی واست خیلی متاسفم همچنین واست دعامیکنم که اون حس تنفر روبخاطر به کرسی نشوندن حرفت خداازت بگیره تابه آرامش برسی😏

احتمال داره عمه خدابیامرز ناقل بودن انشالله که خاهر زن داداشتون ازش نگرفته باشه چون روز قبلش پیشش بوده ولی بعیده اون خدابیامرز از خاهر زنداداشتون گرفته باشه این حرفو نزنید زشته به گوششون برسه

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊

کاش کرونا بهونه ای نشه که اگه از فامیلی خوشمون نمیاد فوت و بیماری رو تقصیر اون شخص بندازیم خدا عمتون رو بیامرزه ولی هیچ چیزی نمیتونهدبطور قطع ثابت که ازون خانم گرفتن مگه بچه های خودش بهش سر نمیزدن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند