2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمی خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تو دنیا هیچ عدالتی نیست 

من و امثال من سال ها ست حسرت مادر شدن داریم و شب و روزمون شده گریه و حسرت و شنیدن صدای یه بچه حتی اذیت کردنش . شلوغ کاریش .... 

ولی ای کاش بود 

ای کاش خونمون سوت و کور نبود 

ای کاش و ای کاش و ای کاش .... 

تو رو خدا اگه بچه دار می شید این نعمت و از خودتون دریغ نکنید 

شاید تا ۵ سال اول بگیم خودمون دوتا عشق و حال میکنیم بچه میخوایم چیکار 

ولی وقتی بشه ده سال و مادر نشی انگار که مردی 

دیگه هیچوقت شاد نیستی دیگه لذتی تو زندگی نداری 

وقتی پیر بشم تنها میمونم 

هیچ کس نمیگه بریم  به مادرم سر بزنیم .... 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
واقعا تو دنیا هیچ عدالتی نیست  من و امثال من سال ها ست حسرت مادر شدن داریم و شب و روزمون شده گ ...

حسرت نخور دختر خوب

یه بچه به فرزندی بردار

اگر هم نمیشه به مشیت الهی معتقد باش 

چرا غصه؟؟؟؟

میگه این دنیا چیزی برای آدمهای جدیدش نذاره ببین همه جا ترس و وحشت و جنگ و آوارگی و بی پولی و این چی ...

ازش جدا شو سریع ازدواج کن 

این آدم استرس و افسردگی داره

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
حسرت نخور دختر خوب یه بچه به فرزندی بردار اگر هم نمیشه به مشیت الهی معتقد باش  چرا غصه؟؟؟؟

گفتنش خیلی راحته ... 

اما درک کردنش خیلی سخت . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
افرین بهش  بخدا خوشحالم میبینم زوجی میتونن عشق رو فقط تو خودشون دوتا ببینن  لذتش رو ببری ...

شوهرم میگه اصلا بچه پیازیم منم بی میل شدم تو ایران ترسناکه بچه دار بشی واقعا آیندش نامعلومه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

دوست منم هم سن و سالای تو ازدواج کرده بود ولی اون شوهرش از قبل ازدواج سفت و سخت گفته بود بچه نمیخوام

شوهر تو نامردی کرده نگفته

جالبه دوستم همین سنای الانت هوس بچه کرده بود 

البته صمیمی نیستیما تو مطب ماجراشو داشت برام میگفت

یکی از نزدیکای خودمم خانومه خیلی ناز کرد نمیخوام و شرایط فلانه ده پونزده سال بچه دار نشد الان چهل و خورده ای سالگی داره خودشو میکشه بچه دار شه تازه فهمیده که چه اشتباهی کرده

حتما پیش یه مشاور برو و شوهرتم ببر

اگه واسه اینده هم امیدواری برو مرکز ناباروری تخمکتو فریز کن