2733
2734

سلام خانم هر کی دستور به کیک قابلمه ای داره بهم بده و تمام نکات بگه،

سوال ام دارم من چندبار درست کردم یا نپخته یا اینکه خمیری شده چرا خمیری شده؟

سوال دوم ام اینکه توی خود قابلمه بریزم موادو یا تو قالب بعد بزار تو قابلمه؟ تو قابلمه آب بریزم بهتر یا نه؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

4 تا تخم مرغ 

1 لیوان ماست 

3 چهارم لیوان روغن 

3 چهارم لیوان شکر 

2 لیوان آرد 

نصف قاشق مربا خوری بکینگ پودر 

نصف قاشق چایخوری وانیل 


تخم مرغ رو خوب هم بزن بعد ماست و روغن و شکر رو بریز باز هم بزن بعدم آرد رو 2 بار الک کن و بریز توش با وانیل و بکینگ پودر بعد هم بزن 

روغن بریز تو قابلمه و یه مقدار آرد بپاش کف قابلمه بعد یه لیوان استیل بذار وسط قابلمه با دست بگیرش بعدم مواد کیک رو بریز دورش 

شعله پخش کن بذار و گاز رو کم کن و دم کن بذار روش تا بپزه 

میدونی چرا خمیر میشه چونکه باید یه چیزی وسطش بذاری در واقع وسطش خالی باشه که بپزه همینجوری بریزی خم ...

من درست کردم خمیر نشد فقط نباید کیکت خیلی کلفت باشه  تاوسطش بپزه 

2738

سوال دوم من توخودقابلمه که چرب کردم واردپاشیدم میریزم توفنجونم میشه پخت به این طریق فنجونارو نصف ازموادپرکن طوری که جابراپف داشته باشن بچین توقابلمه اب هم طوری بریزکه درحالت جوشیدن اب داخل فنجونا نره روشم بادم کش بپوشون

من دوبار درست کردم...با پودر کیک آماده...باآموزش یه کلیپ..

کف قالبو آرد و روغن زدم...بعدش گذاشتم تو قابلمه.توی قابلمه هم یه به قول کلیپ کاتر فلزی گذاشتم...گف فرقی نداره یه چیز فلزی که بشه قالبو روش گذاشت..بزار تو قابلمه..روی قابلمه هم دمـکنی باشه

بعدش یه چن دقیقه شعله زیاد..بعدش شعله رو کم میکنی...من ۴۵دقیقه گذاشتم تا پخت

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

شعله پخش کن رو بذار گرم بشه قابلمه نسوز برای دوپیمانه سایز کوچیک رو هم چرب کن بذار یکم گرم شه مواد کیکت هم که آماده هست

میتونی یه لیوان شیشه ای رو از بیرون چرب کنی برعکس بذاری وسط قابلمه و بعد مواد رو دورانی بریزی دور تا دورش

بعد هم دمکنی بکشی روی در قابلمه ات

بذار یه ۴دقیقه شعله متوسط بمونه بعد زیرش رو کم کن مثله برنج دم دادن

تا نیم ساعت اول هم به هیچ عنوان درش رو باز نکن

اگر آب بریزی توی قابلمه یا اینکه دمکنی نذاری باغث میشه کیکت خمیری بشه

میشه برا سلامتی خودم و تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی مهربون☺️🌹

من خیلی درست کردم تو قابلمه

دستور درست کردن مواد کیکا همه مثل همه حالا بستگی داره چه کیکی میخوای

ته تابت‌و‌چرب کن مواد بریز توش چند بار محکم بکوب زمین تا حبابای وسط خمیر بترکه بعد بذار رو شعله گاز اول یکم زیاد باشه دمکنتم بذار بعداز دو سه مین کمش کن با شعله ملایم بپزه 

تایم پخت تو قابلمه بیشتر از فر هست

تا چهل دیقه درشو اصلا باز نکن بعد چک کن چاقو بزن ببین پخته یا نه اگه هنوز نپخته بود بذار بمونه من تو تایه تقریبا یک ساعت بعضی وقتام دو ساعت رو گازه با شعله ملایم

شعله پخش کن هم اگه داری بذار

مواد کیکم حتما اردت سه بار الک شه با پکینگ پودر

همه موادتو بذار یک ساعت تو دمای محیط بمونه 

بجای شیر آب ولرم بریزی کاملا اسفنجی میشه تخم مرغاتو اول خوب بزن تا کاملا پفی شه بعد شکرو اضافه کن

موقع اضافه کردن ارد هم دیگه با همزن دستی اروم هم بزن و همیشه به یه جهت هم بزن

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز