2777
2789
عنوان

کیا بیبی فیسن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 67 پست

تا وقتی ۱۴ ۱۵ سالت میزنه شاید خوب نباشه اما وقتی سی چهل سالت شد باز با همین اختلاف، سنت پایین تر زد خیلی هم خوبه و روحیه بخشه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳۳سالمه ولی هرکی منو با خواهرم که ده سال از من کوچکتره میبینن می گن شما دوقلویین

در وجود من هزاران زن زندگی میکند،یکی شعر می گوید،یکی روزنامه می خواند،یکی غذا می پزد،یکی موهایش را میبافد،یکی دموکرات است آن یکی دیکتاتور؛ اما میان آنها زنی هست که دیگر به آینه نگاه نمی کند،او بازمانده ی هجوم ندیدن هاست❣ 

منم ۲۴ سالم که بود یبار بدون ارایش رفتم کلاس زبان برا رفع غیبتم، منشی اموزشگاه بهم گفت دخترم باید والدینتون بیان امضا کنن زیر ۱۸ ساله ها. قیافه من 😒😒😒😒 خانوم من ۲۴ سالمه ها 😳😳😳 

ولی حس خوبیه 😁😁😁😁

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

چن سالته مگ 

۲۵ سالمه ولی تو هر سنی بودم یه ۴ سال کمتر سنمو حدس میزدن.فک کن رفته بودم دانشگاه واس پایان نامه ارشد دوستم از ی سری دانشجوها ازمون و پرسنامه دادیم پر کنن چون طولانی بود مرحلش کار ب حرف با چن تاشون کشید باورشون نمیشد من ۲۵ سالمه فک میکردن من ترم یک کارشناسیم😑