2777
2789

چه ها خواهش میکنم کامل بخونید من نامزدم و بعضی روزا خونه نامزدم هستم بعضی روزا خونه ی خودمون

حالا من امروز اومدم خونمونو بحث جهزیه شد

بیچاره آبجی من گوشی نداره و بخاطر درسش هی مجبور بود یا گوشی خراب منو برداره که هی خاموش میشه یا گوشی بابامو که بابامم کلی سرش غر میزد که گوشی منو برندار

قرار بود چند روز پیش براش گوشی بخریم که گفت نه آبجی اول چند تیکه برای تو جهزیه بخریم بعد که پول دست بابا اومد برا من گوشی بخرید 

بابامم بهش قول داد گفت باشه میخرم

حالا امروز زد زیر همه چیز 

ماشینشم فروخته تو کارتش پول هست

گفت من نمیدم نمیخواد بخری بع من هیچ ربطی نداره هرکاری دوست داری کن

با هزار زور بهش یادآوری کردیم که قول داده و الان میگه من فقط دو تومن میدم

کلا با پولای آبجیم ۲ملیون ۴۰۰ اینا جور شد که من رفتم تحقیق کردم دیدم گوشی خوب قیمت پایین سه و خورده ای هست

بابامم عصبانی شد سر هممون اونم جلو نامزدم داد زد و کارتشو پرت کرد وسط خونه گفت برید هر غلطی دلتون میخواد کنید هر گهی دلتون میخواد بخورید (اصلا جلو نامزدم رعایت نمیکنه و حرفای خیلی بدی میزنه تازه چندبار بخاطر بد دهنیش نامزدم ناراحت شد گفت من دیگه نمیام خونه شما بابات بهم بی احترامی میکنه ، اما با زور راضیش کردم که دوباره بیاد)

خلاصه منم یه چندتا چیز میز خریده بودم که ۵ ملیونش مونده گفت تو هم خودت برو پولشو بده

منم دلم شکست به مامانم گفتم مامان کار در منزل جور کن برام من خودم جهزیمو میخرم و بابام سرم داد زد گفت اگر اومدی تو این خونه که غر بزنی غلط کردی اومدی بعدشم بهم گفت فردا هم میخوای منو از خونم بندازی بیرون 😔

بگید من با بابام چیکار کنم 

اين وسط فقط شعور خواهرت

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

عزیزم یکبار خیلی جدی بایست جلوشون و بگو شما احترام خودت رو جلوی همسر من حفظ نمیکنی انتظار نداشته باش من یا خانواده ام هم محترم بمونیم براش‌

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نمیدونم چی بگم خدا صبرت بده.

چلوی نامزدت خیلی بد شده:(((

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 

باباتو که کاری نمی‌تونی بکنی، فقط جلوی نامزدت لازم نیست در مورد مسائل و مشکلات خانواده صحبت کنین که بحث به اینجاها برسه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

باباتم عصبيه ها 

بازم خدا كنه نامزدت ادم باشه چهار روز ديگه اينارو سركوفتت نكنه😞

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

عزیزم عصبی بوده فک کنم بعدا خودش میخره بابای منم بگه نمیخرم بعد خودش میخره

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

البته تو این اوضاع به بابات فشار میاد اعصاب نداره ولی خواهشا جلو نامزدتون زود خودمونی نشید و این حرفها را وسط نکشید تا به کسی بی حرمتی نشه، حتی اگه چند سالم از ازدواجتون گذشت این حرف ها را جلوی شوهرتون مطرح نکنید

مامانت حتما قلقش رو میدونه,باید باهاش حرف بزنه که جلوی نامزدت شخصیتت رو خرد نکنه,وگرنه فردا نامزدت کتکتم بزنه بابات نمیتونه بگه چرا

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
باباتو که کاری نمی‌تونی بکنی، فقط جلوی نامزدت لازم نیست در مورد مسائل و مشکلات خانواده صحبت کنین که ...

عزیزم چیزی نگفتیم که فقط در مورد جهزیه حرف زدیم که بابام اینجور کرد

کلا نمیتونیم با بابام حرف بزنیم چون همیشه دعوا راه میندازه

عزیزم بنظر من شما ک پدرتو میشناسی چرا وقتی نامزدت هست این بحثو پیش کشیدی؟

مرد یا زن هر چقدر خوبم باشن نباید مشکلات حریم خونتو متوجه بشن حداقل سعی کنی ک متوجه نشن

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*