چه ها خواهش میکنم کامل بخونید من نامزدم و بعضی روزا خونه نامزدم هستم بعضی روزا خونه ی خودمون
حالا من امروز اومدم خونمونو بحث جهزیه شد
بیچاره آبجی من گوشی نداره و بخاطر درسش هی مجبور بود یا گوشی خراب منو برداره که هی خاموش میشه یا گوشی بابامو که بابامم کلی سرش غر میزد که گوشی منو برندار
قرار بود چند روز پیش براش گوشی بخریم که گفت نه آبجی اول چند تیکه برای تو جهزیه بخریم بعد که پول دست بابا اومد برا من گوشی بخرید
بابامم بهش قول داد گفت باشه میخرم
حالا امروز زد زیر همه چیز
ماشینشم فروخته تو کارتش پول هست
گفت من نمیدم نمیخواد بخری بع من هیچ ربطی نداره هرکاری دوست داری کن
با هزار زور بهش یادآوری کردیم که قول داده و الان میگه من فقط دو تومن میدم
کلا با پولای آبجیم ۲ملیون ۴۰۰ اینا جور شد که من رفتم تحقیق کردم دیدم گوشی خوب قیمت پایین سه و خورده ای هست
بابامم عصبانی شد سر هممون اونم جلو نامزدم داد زد و کارتشو پرت کرد وسط خونه گفت برید هر غلطی دلتون میخواد کنید هر گهی دلتون میخواد بخورید (اصلا جلو نامزدم رعایت نمیکنه و حرفای خیلی بدی میزنه تازه چندبار بخاطر بد دهنیش نامزدم ناراحت شد گفت من دیگه نمیام خونه شما بابات بهم بی احترامی میکنه ، اما با زور راضیش کردم که دوباره بیاد)
خلاصه منم یه چندتا چیز میز خریده بودم که ۵ ملیونش مونده گفت تو هم خودت برو پولشو بده
منم دلم شکست به مامانم گفتم مامان کار در منزل جور کن برام من خودم جهزیمو میخرم و بابام سرم داد زد گفت اگر اومدی تو این خونه که غر بزنی غلط کردی اومدی بعدشم بهم گفت فردا هم میخوای منو از خونم بندازی بیرون 😔
بگید من با بابام چیکار کنم