2821
2789
Seni seven insanlardı senin gibi şerefsizdiler sadece bu ne demek istedim hepsi insanlar senin gibi ...

فارسی بنویس اَخ شو 😉

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
پسری مگه؟؟سیک هم داشتی خبر نداشتیم؟؟؟

ارزو بر جوانان عیب نیست

بزا داشته باشه😂😶

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا خوده  خدااااااااااااااااااااااااااااا  یا خود خانوم انجلینا جولی ..................... ...

هوم صداشو درنيار  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
بزن برقص كنين😂💃🏻 بسه دنيا ديگه بسه تو ديگه كار نده دستم تو بزن تا من برقصمممم تو بزن تا من برق ...

کفتر کال بسر های های .............

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
سکیم عکس چیخاردانین ددسین 😐

دخترم😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

اين چيكارو وردار ببر هاااااى هاى😂😂😂😂😂

این خبر از من ببر هااای هااای

بگو ب یارم ک دوسش دارم

ولی خاکبرسرش ک معلوم نیست کدوم گوووریه یارم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
همه چی از ی شوخی شروع شد منم اصلا با ایشون نبودم ولی ایشون دس گذاشت رو نقطه ضعف من و گف مادرت تربیتت ...

اون شوخی اگه اینجا بیان کردنش مشکلی نداشت فارسی مینوشتی 

الانم همون جمله رو فارسی بنویس بذار بقیه قضاوت کن مشکل از کیه

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️