2789
ترک ها هم جزئی ازایرانن دوس دارن با زبون خودشون حرف بزنن اعصابت خراب میشه نخون 

ما نمیخایم بخونیم 

ولی پیام شما برا عموم نمایش داده میشه دوست عزیز

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

من ترک قیزیم😁

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فک می کردم در این حد درک کنن که جلوم فارسی حرف بزنن از قصد حرفایی که نمیخوان بفهمم ترکی می زنن

باور کن سخته ادم قاطی میکنه من تورکم بخاطر شغل همسرم اصفهانم میبینی رفتیم خرید یهویی به خودم میام میبینم دارم ترکی حرف میزنم فروشنده هم نگام میکنه😅

اوکی باش    

بابا همينجورى واسه خودت بگو يه كلمه خوشآوا كه در اومد از توش بنويس😃

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خدا صبرت بده  من اخرین بار با ی زنه تو اتوبوس دعوام شد با صدای بلند تورکی میحرفید

بخدا گیج میشم هی باهم حرف می زنن من هیچی نمی فهمم تکو تنها افتادم تو جمعشون فارسیم مثه بلبل بلدن 

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

اميدوارم ختم بخير شه💙💛💚🧡💜

ممنونم عزیزم  کاش همین دعات رو خدا بشنوه🙏🙏

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
دیدنینید ین ینید ید😂😂😂 چطوری همشهری😂😂😂

اهه باورم نمیشه فک میکردم خودم تنها کسی ام که اهل اون شهرم 

شخثاث حثجحخ حثاثحثتت  

هیچکی منو دوست نداره منم هیچکی رو دوست ندارم، این به اون در    

یاشاسین ترک قیزلاری

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ما نمیخایم بخونیم  ولی پیام شما برا عموم نمایش داده میشه دوست عزیز

خواستن یا نخواستن شما برای ما مهم نیست😊مااینطوری راحتیم😊وشماسعی کنید هرطورراحتید اونطور رد شید😊