2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب دوغ خیار میشه طرز تهیشو بگین

توش یکم خامه بزن عالی میشه👌

دوغ 

خیار

سبزی خوردن

نمک 

گل محمدی

گردواگه دوست دارین

کشمش اگه دوست دارین

یخم بندازعالی میشه باکمی خامه😋

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
آره 🤣 چند تا پست دیگه مخصوص خودم هم دارم شفای عاجل شادی روح استارتر تازه درگذشته اجماعا صلوات م ...

آره. خداروشکر ما روزی ۱۰بارداریم😎😎

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
 چی میخورین تواین اوضاع کرونایی؟

هنوزمعلوم نیست چی بخوریم.دیگ کروناشده جزئی اززندگی حتی نونی ک میخریم هم ممکنه الوده باشه پس چه بیرون چه خونه باشیم هست دیگ افسردگی گرفتیم خیلیابارعایت شدیدگرفتن دیگ مادیگ هیچ

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
می‌خوام کباب تابه ای درست کنم همیشه با گوشت چرخی درست میکردم برای اولین بار با سینه مرغ...امیدوارم خ ...

خیلی خوشمزه تره با مرغ. اگر داری فلفل دلمه زنده شده هم توش بریزمن یکم بکینگ پودر و یه قاشق خامه میزنم پف می‌کنه خشک‌نمیشه

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.