2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 34 پست

نمیخوام قشنگ توضیح بدم فقط یه جمله میگم تمام.آره دیدم

ازدواج کردن.طلاق گرفتن

دوباره ازدواج کردن.باز طلاق گرفتن

باز ازدواج کردن.بازم طلاق گرفتن

۳بار شد😯😐😐😐😐😐😐😐😐😐

💔😞😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام قشنگ توضیح بدم فقط یه جمله میگم تمام.آره دیدم ازدواج کردن.طلاق گرفتن دوباره ازدواج کردن.با ...

وااای،عین رابطه ما

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ایشالا دوتاموون

چند ماهه؟؟ 😥

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
بله خودش اومد. اصلن اول اومد سراغ مادرم. بعد من

چ خوب،برا منم دعا کن لطفا،دوتامون لجبازی کردیم

دوتامونم پشیمونیم،ولی دوتامونم مغرور

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چند ماهه؟؟ 😥

شد۴ماه،هی روزا میگذره و هی خبری نیست،دیروز تولدم بود دریغ از ی تبریک،بدتر ناامید شدم

[QUOTE=143871570]انشالله خوشبخت باشید❤🌹[/QU🌹

چ خوب،برا منم دعا کن لطفا،دوتامون لجبازی کردیم دوتامونم پشیمونیم،ولی دوتامونم مغرور

بازم بر تو اونطوریه من چی بگم عزیزم😔

اون مغرور به شدت 

من گند زدم تو همه چی خاستم درستش کنم بدتر شد بعد رفتم اصرار کردم گفتم درست میکنم باورم نکرد آخرشم گف اوه باور نمیکنی دوست ندارم میام تو چشمات نگاه میکنم میگم دوست ندارم😔میدونی چی کشیدم من..... 

هنوزم منتظرم تا یه سال بعد ببینمش شاید نظرش عوض شده باشه دارم کم کم روانی میشم 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
نمیخوام قشنگ توضیح بدم فقط یه جمله میگم تمام.آره دیدم ازدواج کردن.طلاق گرفتن دوباره ازدواج کردن.با ...

وای این یادم رفت،چمیدونم سر در نمیارم اما میدونم

الان عقدکردن دوباره،یعنی۳بار شد دع من ننم😶😂

شد۴ماه،هی روزا میگذره و هی خبری نیست،دیروز تولدم بود دریغ از ی تبریک،بدتر ناامید شدم

ای وای دقیقا مثل ما

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز