2777
2789
عنوان

یسوال مهم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 106 پست
من خودم تو‌نامزدی با اولین رابطه با داشتن پرده بکارت حامله شدم دکتر بهم گفت حتی اگه آب منی یه جا ریخ ...

دکتر ب من چیز دیگ میگف😳😳😳😳😳

من تو دوران نامزدی استرس داشتم آب منی روش ریخته بود 

رفتم دکتره خندید گف دخترم بارداری پروسه ب این راحتی نیس طول رحم 10 سانته باید حداقل کمی دوخول باشه تا احتمال بارداری باشه... 

درستم میگف 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دو نفر اسمشون تو شناسنامه هم دیگه باشه دیگه چکار به حرف مردم دارن ، بچه رو نگه دارن، چند سال دی ...

همه یادشون میمونه اون بچرم ب هرکی معرفی کنن میگن پدر مادرش حول بودن تو نامزدی اینو حامله شده...درسته بچه حلاله

ولی ضد فرهنگ محسوب میشه 

من خود خودمو میگم ک دختر عمم تو عروسی‌ 2 ماهه باردار بود ب کسی نمیگف ولی تابلو بود 

تازه کسی مطمئن نبود همه بعد عروسی میگفتن

الان بچش 4 سالشه ب خدای احد واحد اونو مثال میزنن میگن مثلا فلانی حواستو جم کن مثل پرستو نشی.... 

همه یادشون میمونه اون بچرم ب هرکی معرفی کنن میگن پدر مادرش حول بودن تو نامزدی اینو حامله شده...درسته ...

امان از حرف مردم که چه سرنوشت ها که به خاطرش عوض نمیشه💔 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

امان از حرف مردم که چه سرنوشت ها که به خاطرش عوض نمیشه💔 

دقیقا دختر عمم خیلی خوشبخته ی پسر خیلی خوشگل داره ک 6 ماه بعد عروسیش ب دنیا اومد 

ولی مگ حرف مردم تمومی داره؟؟؟؟ 

دقیقا دختر عمم خیلی خوشبخته ی پسر خیلی خوشگل داره ک 6 ماه بعد عروسیش ب دنیا اومد  ولی مگ حرف م ...

چقدر بد 

امان از فرهنگای غلط ملت

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

@پیتزاpitza    

عشق من مطمئنم نیستی چرا حرص میخوری یه بی بی چک بزن خو😔🙁

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
من خودم تو‌نامزدی با اولین رابطه با داشتن پرده بکارت حامله شدم دکتر بهم گفت حتی اگه آب منی یه جا ریخ ...

بعدش چیشد؟؟؟ بچتو داری؟؟؟ 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
دقیقا دختر عمم خیلی خوشبخته ی پسر خیلی خوشگل داره ک 6 ماه بعد عروسیش ب دنیا اومد  ولی مگ حرف م ...

ولی واقعا خودم اگه برام پیش بیاد بچه رو نگه میدارم

به هر سختی هم که باشه 

بچه عزیز تر این حرفاست که به خاطر حرف مردم زندگی رو ازش گرفت و عشق داشتنش رو از بین برد

ولی واقعا خودم اگه برام پیش بیاد بچه رو نگه میدارم به هر سختی هم که باشه  بچه عزیز تر این حرف ...

من خودم باشم نگه نمیدارم 

حرف مردم مهم نیس

ولی سنگین تراز اونیه ک فکرشو کنی نگاها حرفا از اعدام کشنده تره

من خودم باشم نگه نمیدارم  حرف مردم مهم نیس ولی سنگین تراز اونیه ک فکرشو کنی نگاها حرفا از اعد ...

جواب این نگاهاشون رو خدا میده 

باید طعمشو بچشی بفهمی چی میگم  کاری میکنن روزی صد بار بگی غلط کردم برای کرده و نکردم

ایشالله واسه هیچکس پیش نیاد 

خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه رو زبون مردم افتادن رو☹

دکتر ب من چیز دیگ میگف😳😳😳😳😳 من تو دوران نامزدی استرس داشتم آب منی روش ریخته بود  رفتم دک ...

نه‌عزیزم تو گوگل سرچ کن‌میفهمی برای من اتفاق افتاده دوروغ نداره بگم این مسئله

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا