2777
2789
عنوان

تشک گاردارم چرا اینجوریه +عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کااامل بکش جمع میشه.

اها فک کردم وقتی خریدم کامل ترین حالتشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وقتی بسته اس بندش  هم چفت نیس بازه

نمیدونم مال من که کامل چفته و در حد یه انگشت بازه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
کو عکس 

همون اول عکس گذاشتم  یعنی ندیدین یا نیس؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم دوختم همینجوری بود خودم با چسب حرارتی چسب زدمش!!البته اونقدرا که فک کنی استفاده نمیشه انقد زود کوچیک میشه!کلا چیز بیخودی هست

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
عزیزم میشه یه عکس کلی هم ازش بزاری ببینم

اره الان بسته اس مال خودم اگر عجلع داری عکس نتیش تو تاپیک قبلیام هس 

منم دوختم همینجوری بود خودم با چسب حرارتی چسب زدمش!!البته اونقدرا که فک کنی استفاده نمیشه انقد زود ک ...

منم برا یه مدت کوتاه میخوام ،، چون تشک بازی اینام داشت قیمتش هم مناسب بود به نظرم خریدم ولی الان دیدم ته اش بازه 

ینی باز هم میشه که کلا صاف بشه؟ 

نه این از اون مدلا نیس مال من 6تیکه اس

نمیدونم مال من که کامل چفته و در حد یه انگشت بازه 

وقتی کامل بندش کشیدی یا وقتی خریدی؟؟

وقتی کامل بندش کشیدی یا وقتی خریدی؟؟

گلم سایت مشکل داره هرچی خوساتم عکس بدم نشد از اول کرفتم بسته بود جوری که انقد کیپ بود مرده اگه نمیگفت باز میشه شاید متوجه نمیشدم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
2790
2778
2791
2779
2792