2777
2789
عنوان

بورسی ها سیتا بهتون دادن امروز یا نه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 75 پست
نبابا یه هفته اس تازه شده ۵ تومن😂😂 شصتا خیلی خوب بود تو دوماه و نیم ۳ برابر شده

بابا من دارم دیگه تو پرتفویم،روزی پنج تومن سود وپویا میاد تو حسابم😂

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارگزاری مفید سرکار خانم..............    جهت خرید اتوماتیک عرضه اولیه فردا چهارشنبه مربو ...

عزیزم باید حسابت و پول واریز میکردی اگر پول نداشتی توش،توافقنامه هم من نمیتونم با این نرم افزاری که میرم توش اوکی کنم خودم روزی که عرضه اولیه میدن صبحش درخواست میدم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
پينكي جون واسه كسي كه اولشه واطلاعاتش كمه كانال ياپيجي ميشناسي ك ادم يكم يادبگيره مثلاهمين ساعت روك ...

ببین عزیزم اگه بخوای بورس و یاد بگیری فیلم های علیرضا اسکندری سرچ کن تو گوگل، فیلم های اموزشی بورس میاد تو سایت آپارات،اموزش تابلو خوانی و ...هست

از صفر تا صد بورس و آموزش داره خیلی خوبه خودمم دارم از همین فیلم ها یاد میگیرم

پينكي جون واسه كسي كه اولشه واطلاعاتش كمه كانال ياپيجي ميشناسي ك ادم يكم يادبگيره مثلاهمين ساعت روك ...

پیج اینستا هم بورس#  بزن تو اینستاگرام کلی پیج اموزشی میاره برات،تو یادگیری اصلا محدود نیستین،من همینجوری دارم یاد میگیرم از طریق اینترنت

بابا من دارم دیگه تو پرتفویم،روزی پنج تومن سود وپویا میاد تو حسابم😂

شما غیر از عرضه اولیه سهام شرکتای دیگه هم میخرید؟یعنی بلد شدی بورس رو؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

عزیزم من عرضه اولیه وپویا و سینا فعلا رسیدم،تازه واردم ولی دوست دارم کم کم دارم یاد میگیرمش

سهامم دارم چند تا شرکت ولی فعلا بخاطر اصلاح شاخص بورس تو ضررم ازشون