2821
2789
عنوان

کرم دورچشم

| مشاهده متن کامل بحث + 36093 بازدید | 31 پست
یه مدت ک مای نبود دکترژیلا گرفتم دیگه هی تمدید کردم الانم چشمم ضعیف شده عینک میزنم موقع استفاده ازگو ...

منم شدیدا احتیاج دارم.باید ب فکرش باشم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بله این کرم از کرم های خوب ایرانی هست اما برند دکتر ژیلا محصولات خود را کمتر بر پایه آب می سازد و رط ...

دقیقا همینطوره.ضدآفتاب رنگیشم داشتم چندسال دکترتجویز کرده بودن .البته دکتر بی رنگشو داده بودن .یه بارداروخانه اشتباهی رنگیشو داد خوشم اومد دیگه مرتب اونو گرفتم ولی به شدت چرب  و سنگین بود دیگه پوستم نفس نمیکشید به شدت عرق میکردم منکه پوستم خیلی خشکه تازه.اونم عوض کردم .پس دلیلش اینه که برپایه آب نیست..ممنون از اطلاعات خوبتون.توی اینستا صفحه ی آنوزشی داریداستفاده کنم ؟

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا همینطوره.ضدآفتاب رنگیشم داشتم چندسال دکترتجویز کرده بودن .البته دکتر بی رنگشو داده بودن .یه با ...

بله به این علت هست.

من در اینستاگرام فعالیت نمیکنم اما اگر قصد دارید مطالب خوبی درباره مسائل دارویی و پوست و مو فرا بگیرید مجله داروکده را در اینترنت دنبال کنید که مطالب مفیدی برای شما خواهد داشت.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
منم شدیدا احتیاج دارم.باید ب فکرش باشم

حتما استفاده کن عزیزم واقعا واجبترین چیزه .چون حتی اگ سن تون کم باشه ولی دورچشم خراب بشه وبه اصطلاح سن پوستی تون بالا باشه .چهره پیر به نظرمیاد هیچ چیزی مثل رسبدگی به پوست مهم نیست لازم هم نیست هزینه ی زیاد بشه ..من خودم پیج آموزشی زیبایی دارم .با کلی ماسک و مواد ارزون میشه مراقبت خوب انجام داد..پیشنهاد میکنم دراولین فرصت تهیه کن.قبلش خوب تحقیق کن .تواینستا نقدها رو بخون البته نقدهای واقعی .نه تبلیغات بلاگرا..کامنت ها رو بخون .

حتما استفاده کن عزیزم واقعا واجبترین چیزه .چون حتی اگ سن تون کم باشه ولی دورچشم خراب بشه وبه اصطلاح ...

ممنونم

حتما

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
نه گلم من سیاهی ندارم من کلا از۲۰ سالگی محافظت میکردم اونموقع روغن کرچک میزدم واز۲۶-۲۷سالگی کرم دورچ ...

روغن کرچک؟چطور بود تاثیرش؟میلیا نیاورد؟من ۲۰سالمه دور چشمم خط افتاده 😞⁦🤦🏻‍♀️⁩روغن زیتون و پماد ویتامین آ میزنم،دور چشمم میلیا زده.نمیدونم چیکار کنم چی بگیرم...

متخصص پوستم رفتم ولی نگم برات⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
دوست عزیز من محقق مسائل دارویی و پوست و مو هستم و این سخن بیشتر بر اساس اطلاعات بود و البته از تجربه ...

به نظرتون من چه دور چشمی استفاده کنم بهتره؟20سالمه و متاسفانه دور چشمم چنتا خط افتاده⁦🤦🏻‍♀️⁩متخصص پوست هم رفتم ولی اصلا راضی نبودم ازش(ماجراش مفصله ولی ب طور خلاصه بگم پمادی ک داد،مناسب سن من نبود⁦🤦🏻‍♀️⁩)

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
به نظرتون من چه دور چشمی استفاده کنم بهتره؟20سالمه و متاسفانه دور چشمم چنتا خط افتاده⁦🤦🏻‍♀️⁩متخصص ...

دوست عزیز کرم های دور چشم نیاز به زمان زیادی برای اثردهی دارند و اثرشات زود مشخص نمیشود.

اما در حال حاضر یکی از گزینه های مناسب کرم دور چشم اریکه فرانسه هست.

همچنین مصرف مکمل ها و ژله و مکملهای حاوی کلاژن تا حدودی به رفع چروک های سطحی کمک خواهد کرد.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
روغن کرچک؟چطور بود تاثیرش؟میلیا نیاورد؟من ۲۰سالمه دور چشمم خط افتاده 😞⁦🤦🏻‍♀️⁩روغن زیتون و پماد وی ...

من اونموقع توسن شما اصلا چروک اینا نداشتم پوستمم خشکه ولی کلا روغن کرچک اصل توی روغنا بهتره چون خیلی دیدم توی ماسکها وترکیباتی که برلی دورچشم باروغن آموزش دادن میگن اگ استعداد میلیا دارید به ترکیبتون روغن کرچک اضافه کنید ولی به نظرم شما باید دیگه کرم دورچشم بزنی حیفه مراقبت کن دورچشم خیلی توی چهره تاثیرداره.حتما کرم دورچشم بگیر نقدهارو تواینستا بخون .باتوجه به استعداد میلیات یکی بگیر.من که چتدروز پیش پرودرما خریدم قبلا دکترژیلا میزدم شمامیتونی فعلا نئودرم بگیری حتما دورچشم بزن حتما.بعدا دیگه راهی نداره ها..ماساژ صورت هم خیلی خوبه..موفق باشی

بچه ها من یه کرم دور چشم استفاده کردم و استفاده می کنم یه مدته ، واقعا عالیه از هر نظر ، کانادایی هست ، یه بار امتحان کنید خودتون مشتری همیشگی میشید ، لینکش رو براتون میزارم :

https://mahziba.com/product/کرم-دور-چشم-تایتان

نه گلم من سیاهی ندارم من کلا از۲۰ سالگی محافظت میکردم اونموقع روغن کرچک میزدم واز۲۶-۲۷سالگی کرم دورچ ...

سلام شمااز روغن کرچک برای دور چشم استفاده کردین چروکای سطحی و بهتر میکنه؟ 

یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤

😳😳😳😳😳😳

محصول جدید و پرطرفدار از آگوستا😍

لوسیون چروک و لیفت چروک دور چشم آگوستا🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍

❄️ جلوگیری از ایجاد خطوط و چروک های سطحی

❄️لیفت پوست اطراف چشم

❄️حذف خطوط دور چشمی

❄️ رفع کامل تیرگی های دور چشم

❄️ رفع گودی زیر چشم

❄️ خاصیت ضد پیری

❄️ آبرسانی فوق العاده

پوست دور چشم بسیار نازک و حساس بوده و به دلایل مختلفی از جمله بالا رفتن سن، خشکی و کم آبی پوست و عدم مراقبت مناسب دچار چین­ و چروک و آسیب می‌شود.

💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧

مواد منحصر به فرد و مؤثر به­ کار­ رفته در این محصول، قادر است علاوه بر جوان­سازی وکاهش چین و چروک، تیرگی های دور چشم را نیز برطرف کند. همچنین از این کرم برای کاهش خطوط دور لب نیز می توان استفاده کرد!جوان سازی پوست دور چشم🐳

عالی و کاملا کاربردی🌊

آگوستا ضامن سلامتی شما💙

09013521860

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز