2777
2789
عنوان

با ۱۰۰ میلیون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 48 پست
چرا؟بخاطر حباب قیمتاش؟

چون افت پیدا میکنه

الان فقط ملک خوبه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
منم به سرم زده که ماشین بخرم ولی با خودم میگم چه کاریه یه ماشین داریم فاصله اداره تا خونه ام هم پیاد ...

میشه ماشین رو داد یکی باهاش کار کنه 

به اینم فکر میکنم 

لطفا به منم بگو دیگه چه راهکارهایی داری 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی طلا ارزون شده همون پارسال که ۵۰۰ بود هم همه میگفتن وای چه گرون شده دیگه طلا ارزش نداره ولی الان ن ...

طلای کار شده نخریدم ولی برا خودم حدود ۵۰ تومن طلا خریدم یکی دو ماه قبل....

آدم زورش میاد تو این گرونی طلا بخره

اما واقعا راس میگی طلا هیچوقت ارزون نمیشه

منم به سرم زده که ماشین بخرم ولی با خودم میگم چه کاریه یه ماشین داریم فاصله اداره تا خونه ام هم پیاد ...

من اگه پول بمونه میخوام ترکهام لیزر کنم واقعا این زندگی ارزش نداره که حسرت به دل بمونی من اگه پولم ۱۰سال پیش میدادم اپارتمان الان ۵۰۰نلیون بود دادم شوهرم ازش ۱۰۰ملیون گرفتم ولی واقعا ارزش ندارن مردها

برادرشوهرم پارسال ۱۰۰ملیون داده به همسرم امسال ۲۵۰ملیون میخواد پس بگیره 

میشه ماشین رو داد یکی باهاش کار کنه  به اینم فکر میکنم  لطفا به منم بگو دیگه چه راهکارها ...

استهلاک ماشین و پول بنزین و دستمزد راننده رم حساب کنی فک نکنم پولی قابل توجهی برات بمونه

من تو ذهنم بود ۱۰۰ تومن رو بدم باهاش کار کنن با سودش یه ماشین اقساطی صفر بگیرم هم پولم سر جاشه هم صاحب ماشین میشم ولی ماشین اقساطی گرون در میاد

من اگه پول بمونه میخوام ترکهام لیزر کنم واقعا این زندگی ارزش نداره که حسرت به دل بمونی من اگه پولم ۱ ...

خود منم کم برا زندگیم خرج نکردم.شاغلم و هیچوقت دنبال جمع کردن پول و اینا نبودم.ولی الان حیفم میاد حیف و میلش کنم

خود منم کم برا زندگیم خرج نکردم.شاغلم و هیچوقت دنبال جمع کردن پول و اینا نبودم.ولی الان حیفم میاد حی ...

اره من هم همینجور من ارثیه ام بود سال ۹۰ میشد ۵۰ملیون یه اپارتمان کوچیک بخرم الان ۵۰۰ملیون میشد اما گفتم مگه فرقی داره ولی الان واقعا نیاز دارم 

استهلاک ماشین و پول بنزین و دستمزد راننده رم حساب کنی فک نکنم پولی قابل توجهی برات بمونه من ت ...

اخه ادم مطمین سخت گیر میاد اگه باشه که خیلی خوبه 

همون سعی کن با وام و اینها یه اپارتمان بخر 

این بهتره 

یه جاهای مارلیک و اینها هم میشه تو کرج 

من تهران نیستم ماه دیگه مرداد میام یکی دو جا بود البته تا ماه دیگه اگه قیمت ها شش برابر نشن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
اره من هم همینجور من ارثیه ام بود سال ۹۰ میشد ۵۰ملیون یه اپارتمان کوچیک بخرم الان ۵۰۰ملیون میشد اما ...

انشالله با دل خوشی و سلامتی ازش استفاده کنی عزیزم😍😘

اخه ادم مطمین سخت گیر میاد اگه باشه که خیلی خوبه  همون سعی کن با وام و اینها یه اپارتمان بخر&n ...

من خاله ام خونشون فردیس کرج.آپارتمان خودشون خیلی ام تعریفی نیست نزدیک یه میلیارد تومن😐

حالا فک کن با ۱۰۰ تومن چی میشه خرید..

من خاله ام خونشون فردیس کرج.آپارتمان خودشون خیلی ام تعریفی نیست نزدیک یه میلیارد تومن😐 حالا فک کن ...

مارلیک فرق داره با فردیس کرج 

شهرمون کوچیکه ولی قیمت خونه خیلی بالاس

دقیقا من هم توکیش هستم که قیمت خونه ها خیلی بالاس 

من خاله ام خونشون فردیس کرج.آپارتمان خودشون خیلی ام تعریفی نیست نزدیک یه میلیارد تومن😐 حالا فک کن ...

تو مسکن مهرپرند میتونی یه واحد یه خوابه بخری فکر کنم باز بیا سر بزن