2777
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 71 پست
ن ازمایش نیست فقط سونو هست ولی خیلی مهمه برو 

ازمایشم هست 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
یعنی تو سونوگرافی ان تی سندرومش معلوم نی؟؟

تو ان تی فقط یه سری احتمالات هست شما باید آزمایشش رو هم بدین تا سونو و ازمایش رو باهم مطابقت بدن.دکترتون بهتون نگفتن؟؟؟مگه میشه دکتر همچین چیزی رو ازتون نخواد؟

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه...چند تا ازمایش غربالگری هست تو بارداری؟

مگه پیش دکتر یا بهداشت پرونده نداری؟

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
اونا که بهش میگن نرو چقدرم افتخار میکنن کوتاهی میکنن سر بچه بیچاره

اره متاسفانه ایشونم از همه جا بیخبر خیالش راحت میشه که مشکلی نداره که سونو ها و ازمایشارو انجام نداده.البته اینارو باید دکتر بهشون بگه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
تو ان تی فقط یه سری احتمالات هست شما باید آزمایشش رو هم بدین تا سونو و ازمایش رو باهم مطابقت بدن.دکت ...

والا من اصن اینقد ویار داشتم پیش هیچ متخصصی نرفتم ..همیطور خودم  هفته ۱۳رفتم ان تی فقط ..اولین بارداری هم هستم اصن از هیچی اطلاع ندارم

شما اشتباه کردین عزیزم.آنومالی و ان تی خیلی خیلی مهمن.اینو باید دکترتون بهتون میگفتن 

اصلا هم مهم نیست خیلی مضره،ب خانومای ۳۵ب بالا باید تجویز بشه نه همه

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
اصلا هم مهم نیست خیلی مضره،ب خانومای ۳۵ب بالا باید تجویز بشه نه همه

من ۲۵سالمه و دکترم برام نوشت و دلیلش رو هم برام توضیح داد.اونی که برای خانمای ۳۵سال به بالاست یه سری ازمایش های دیگس.مطمئنا اگه پیش دکتر رفته بودین براتون مینوشتن تو دفترچه که انجام بدین.