2777
2789
عنوان

یهویی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 32 پست

منم یه اقایی رو خیلی زیااااد دوست دارم

و انقدر حالمون با هم خوبه که گفتنی نیست

ایشون ادم ازدواج کردن نیستن

منم ادم دل کندن 

یه وضع داغونیه اصلا 🤦🏻‍♀️

خدا بهم تحمل بده که بتونم تمومش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری که من شنیدم میگفتن بله دو ماه بعدش ازدواج کرده نمیدونم والا.

راستی اینم داستان من ونامزد سابقممم

قبل از اینکه بام نامزدی کنه با دختر خالش نامزد بود بعد همون روز ازمایش یا روز بعد ازمایشش زدواجشون ازم خواستگاری کردن بعدون هیچ دلیل نانزدیشو با دختر خالش بهم زد البته میگفته چون شاغله پشیمون شدم یعنی از قبل نمیدونسته ولی بهونه بود منم چون سادم باور کردم وبعد از دوماه نامزد کردیم بعد از ۴ ماه نامزدی  چادر وپارچه برا عقد خریدم  وشناسنامو برا عقد برد بعد چن روز بعدش بدون هیچ دلیل نامزدیمون بهم زد ورف ومن غرورو نزاش بپرس چی شد که رفتی
والان دوهفته یا یه هفته پیش تو مراسم عزا داری یکی از فامیلشون بقیه فامیل فک کنم میپرسیدن که چی شد دوباره نامزدیشو بدون دلیل بهم زد  ویا شاید مصخرش میکردن یا متلک مطمن نیستم چی گفتن دقیق ولی خودش به با فامیلش گفته من خواستم ماه عسل برم که فلانی فوت کردم ونتونستم برم یعنی منظورش زن پیدا کرده؟؟
بعد من حس میکنم بله چون  وقتی اومد خواستگاریم هنوز نامزدیشو بهم نزده بود روز بعد یا دو روز بعد بهم زد
یعنی براش عادت شدت که موقع که نامزد کرده باشه بره خواستگاری
مادر بزرگش فوت شد وپنج شنبه اونجا رفته وشام خورد حالا خودش وباباش وچن نفر از فامیل حالت تهوع واستفراغ وطب دارن ازمایش کرونا دادن وفردا جوابش در میاد میگن که نامزدم خیلی حالش بده
اینو بگم پسر داییم میشه برا همین هرچی تو زندگیش میشه زود میشنوم ولی خیلیییی برم بش بگم چرا اینکارو بام کرد اخه باید دلیلشو بدونم ۴ ماه که باش بودم عاشقش خودش هم اوال نامزدی عاشقم بود الان نمیدونم چی شد که رفت اینو بگم  خیلی حرف خواهر ومدرش گوش میده وپدرش از اول منو نخواست وحتا تو خرید عقد خیلی اذیتم کرد پدرش و حتا خودش فک کنم همون روز خرید عقد با خوارس وپدرش دعوا کرد وشاید این دعوا تو رفتنش اثر داشت

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍 
🥺🥺چرا ولت کرد!؟ اخی بمیرم برا دلت 

اینم داستانم با نامزد سابقم 

قبل از اینکه بام نامزدی کنه با دختر خالش نامزد بود بعد همون روز ازمایش یا روز بعد ازمایشش زدواجشون ازم خواستگاری کردن بعدون هیچ دلیل نانزدیشو با دختر خالش بهم زد البته میگفته چون شاغله پشیمون شدم یعنی از قبل نمیدونسته ولی بهونه بود منم چون سادم باور کردم وبعد از دوماه نامزد کردیم بعد از ۴ ماه نامزدی  چادر وپارچه برا عقد خریدم  وشناسنامو برا عقد برد بعد چن روز بعدش بدون هیچ دلیل نامزدیمون بهم زد ورف ومن غرورو نزاش بپرس چی شد که رفتی
والان دوهفته یا یه هفته پیش تو مراسم عزا داری یکی از فامیلشون بقیه فامیل فک کنم میپرسیدن که چی شد دوباره نامزدیشو بدون دلیل بهم زد  ویا شاید مصخرش میکردن یا متلک مطمن نیستم چی گفتن دقیق ولی خودش به با فامیلش گفته من خواستم ماه عسل برم که فلانی فوت کردم ونتونستم برم یعنی منظورش زن پیدا کرده؟؟
بعد من حس میکنم بله چون  وقتی اومد خواستگاریم هنوز نامزدیشو بهم نزده بود روز بعد یا دو روز بعد بهم زد
یعنی براش عادت شدت که موقع که نامزد کرده باشه بره خواستگاری
مادر بزرگش فوت شد وپنج شنبه اونجا رفته وشام خورد حالا خودش وباباش وچن نفر از فامیل حالت تهوع واستفراغ وطب دارن ازمایش کرونا دادن وفردا جوابش در میاد میگن که نامزدم خیلی حالش بده
اینو بگم پسر داییم میشه برا همین هرچی تو زندگیش میشه زود میشنوم ولی خیلیییی برم بش بگم چرا اینکارو بام کرد اخه باید دلیلشو بدونم ۴ ماه که باش بودم عاشقش خودش هم اوال نامزدی عاشقم بود الان نمیدونم چی شد که رفت اینو بگم  خیلی حرف خواهر ومدرش گوش میده وپدرش از اول منو نخواست وحتا تو خرید عقد خیلی اذیتم کرد پدرش و حتا خودش فک کنم همون روز خرید عقد با خوارس وپدرش دعوا کرد وشاید این دعوا تو رفتنش اثر داشت

منم یه اقایی رو خیلی زیااااد دوست دارم و انقدر حالمون با هم خوبه که گفتنی نیست ایشون ادم ازدواج کر ...

اگه واقعا دوستت داشته باشه هرجوری هست باهات ازدواج میکنه و تلاش میکنه تا بدستت بیاره . مردا اینجورین

منم از سررشب ذهنم درگیرع

ک جواب عشقمو چی بدم برگردم ت رابطه یا ن

چون میترسم

خانوادع ها از لحاظ طبقاتی متفاوتن اونا خیلی سرترماعن از نظر خونه و ثروت 

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
 راستی اینم داستان من ونامزد سابقممم قبل از اینکه بام نامزدی کنه با دختر خالش نامزد بود بع ...

باید بپرسی چرا ولت کرد لااقل باهاش تماس بگیر تا تکلیفت با دلت مشخص بشه .۴ ماه کم نیست .تو برای خودت رویاها ساخته بودی به یکباره بزنه خراب کنه .

باید بپرسی چرا ولت کرد لااقل باهاش تماس بگیر تا تکلیفت با دلت مشخص بشه .۴ ماه کم نیست .تو برای خودت ...

میترسن رنگ بزنم یا حضوری برم باش حرف بزنم وغرور بشکنه یا دروغ بگه وحقیقتو نگه

ترس نداره محکم باشه مگه می خوای التماسش کنی که برگرده فقط بپرس چرا ؟ چند وقته جدا شدین ؟ 

یه ماه که جدا شدیم  یعنی به نظرت غرورم نمیشکنه اگه بپرسم ؟؟

بعد میترسم اگه خانوادم بفهمن منو بکشن چون غرورومو زیر پام زاشتم وازش پرسیدم😶😶🙄🙄

یه ماه که جدا شدیم  یعنی به نظرت غرورم نمیشکنه اگه بپرسم ؟؟ بعد میترسم اگه خانوادم بف ...

من بودم می پرسیدم ولی جو خانوادگی شما نمی دونم چه جوریه ؟ لااقل یه جواب بدهکاره .دلیل نمیشه ناگفته بدون هیچ توضیحی بره.