2777
2789

ب نظر منشهدای مدافع حتی از شهدایی که واسه کشور خودخودش جنگیدن از خود گذشته تر بودن.در هر صورت همه شهدا برای من مقدس ان

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم.خانم هستم.

تجربه نشون داده

توی اینجور تاپیکا متاسفانه به عقاید افراد بی احترامی میشه

بهتره که زده نشه

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!
ب نظر منشهدای مدافع حتی از شهدایی که واسه کشور خودخودش جنگیدن از خود گذشته تر بودن.در هر صورت همه شه ...

دقیقا منم نظر شمارو دارم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

پنج هزار نیروی مسلح چینی به ایران می آیند و پایگاه میزنند  

مناطق نفت خیز ایران به مدت ۲۵ سال به چین اجاره داده شد و یا می شود تا ایران را ببلعد.

‏۵۰۰۰نیروی مسلح مانند ماکت در جایی کاشته نمی شوند، آنها از منافع چین نگهبانی کرده و مخالفان را حذف می کنند. کارگر خوزستانی اگر تا به امروز در استان خود غریبه بود چون ملایان آشنایان خود را به همه جا برده و استخدام میکردند، اینبار چینی ها او را مجبور به کوچ از خوزستان خواهند کرد.

‏چین با خود هزاران نیروی کار وارد ایران خواهد کرد و اگر در جایی هم کارگر ایرانی در استخدام چینی ها باشد، نیروهای مسلح  چینی اجازه خواهند داشت بسوی کارگر معترض ایرانی شلیک کرده و یا او را در زندانهایی که توسط چینی ها اداره می شود به اسارت بکشنند.

‏اگر کاری نکنیم، خواهیم مرد.

ایران را از چنگ مستشاران و غارتگران چینی و روسی دراوریم.

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.

‏چه دستها قطع شد

چه پاها قطع شد

چه گوشها کر شد

چه چشمها کور شد

چه شیمیایی‌ها که نفسشان تنگ شد

چه جانها گرفته شد

چه اسیری که با دست بسته شکنجه شد

تا یک وجب از این خاک نرود،

حال براحتی جزایر و بنادر جنوب را به چین میدهید؟

‎#ترکمنچای_چینی

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
تجربه نشون داده توی اینجور تاپیکا متاسفانه به عقاید افراد بی احترامی میشه بهتره که زده نشه

عذر خواهی میکنم از همه عزیزان.تازه وارد هستم. نمیدونستم. 

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
عذر خواهی میکنم از همه عزیزان.تازه وارد هستم. نمیدونستم. 

منم تند رفتم اولش

ببخشید فضای سایت

ی حالتیه ک بعضیامنتظرن از اب گل الود ماهی بگیرن

براهمین شاید ب خاطر ما به افراد بزرگی توهین بشه

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

واسه هیچکدومتون مهم نیست جنوب ایران رو دارن دو دستی تقدیم چین می کنن؟

کیش و قشم و هرمزگان و بنادر عباس و لنگه و ... همه تقدیم چین میشه

‏چه دستها قطع شد چه پاها قطع شد چه گوشها کر شد چه چشمها کور شد چه شیمیایی‌ها که نفسشان تنگ شد چ ...

چین که برادر و دوستمونه به اونا برسه مشکلی نیست

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
واسه هیچکدومتون مهم نیست جنوب ایران رو دارن دو دستی تقدیم چین می کنن؟ کیش و قشم و هرمزگان و بنادر ع ...

چطور با این طرح موافقت شده خدا داند چه دستهایی پشت پرده است من خودم الان متوجه شدم نی نیم نمیزاره زیاد تو خبرها باشم.

چین که برادر و دوستمونه به اونا برسه مشکلی نیست

۲۵ سال یه قسمت از کشورت رو که پر از معدن و نفت و گاز هست تقدیم کنی به چین و هیچ سهمی نداشته باشی

اصلا چرا باید بدن؟

چرا مفادش رو برای مردم مشخص نمیکنن

چین برای کدوم کشور خیر داشته که برای ما داشته باشه؟

کیش رو که واگذار کردن بهشون 😐

پنج هزار نیروی مسلح چینی به ایران می آیند و پایگاه میزنند   مناطق نفت خیز ایران به مدت ۲۵ س ...

چرا دارن مردم رو به سمت فقر میکشونن چون تو سری خور و صدقه خور شن خدا لعنتشون کنه.