2777
2789
تلفن ثابت؟ چجوری پرداخت میکنی؟ قبض براتون کاغذی میاد یا پیامکی

تلفن ثابت هست من با همراه کارت پرداخت میکنم قبض اس ام اس میشه واسه صاحب خونه به شماره ما نمیاد من تو این برنامه شماره تلفن رو که وارد میکنم استعلام میگیره و پرداخت میکنم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پ حتما برا صابخونتون پیام میره ک پرداخت شده

باشه میپرسم عزیزم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
هزینش ۴۵۰۰ شده کمه اما هیچکس از تلفن استفاده نمیکنه

وااا فدای سرت عزیزم شک نمیکنن

الان خونه مامانم چن ماهه دستگاه تلفن ندارن اما خط وصله هرماه سه چارتومن قبض میادش

همسرم دلیل من است. 💜🌱
وااا فدای سرت عزیزم شک نمیکنن الان خونه مامانم چن ماهه دستگاه تلفن ندارن اما خط وصله هرماه سه چارتو ...

واقعا؟

ماهم تلفن رو تازه وصل کردیم.

فقط دو سه بار زنگ زدم

واقعا راس میگی ک ۳ ۴ تومن قبض میاد؟

وااا فدای سرت عزیزم شک نمیکنن الان خونه مامانم چن ماهه دستگاه تلفن ندارن اما خط وصله هرماه سه چارتو ...

یعنی با خیال راحت برم سر درسم؟

😭

من کنکور دارم درسو بخاطر این موضوع تعطیل کردم

چون اگه بابام بفهمه

عمرا بزاره برم دانشگاه😭