2777
2789
عنوان

این برا مراسم خوبه؟آیاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 50 پست
نیدونم😂😂گلم اینو یکی از فروشگاه های توی محمود پاشا آورده خاله منم فرستاد ک از دوس داشتم بگیره واسم ...

نمیخام من همینو میخام😭😭😭😭😭😭نمیشه دوتا بگیری؟؟؟؟؟ پولشو حساب میکنم

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای من قرمز دوس داشتم😭😭همه میگن خوب نمیشی با مو قرمز

افتضاح  میشی

اصلا فکر نکن خوب میشی

اگر میخوای موهات قرمز کنی باید لباست مشکی باشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

میدونی توی هر مراسم عروسی حداقل 50نفر کرونا میگیرن؟

میدونستی با این کارت باعث میشی حق اونایی که اینهمه تو خونه موندن ضایع بشه؟چون کرونا رو منتقل می کنی؟

میدونستی امار مرگ براثر کرونا بیشتر از قبل شده؟

لباست خوشگله 

لطفا# منو نخور الان

کدوم شهری گلم؟

من زاهدان شما کجایی

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
تهران.. خیلی نزدیکیم😂

اره خیلی یه توک بیا دم در😂😂😂😂

هروقت قیمتشو گفت میام بهت میگم ولی قطعا زیر دو و نیم هست چون خودم ندارم بیشتر بدم گفتم خالم چیزی همی ...

دونیمم کم نبست😂😂😂😂