2777
2789
عنوان

😔😔😔😔😔حال خراب...

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 61 پست
سرکار میره.اخلاقشم بد نیس خدایی..سیگار میکشه اعتیادم داره ب تریاک  چندباری هم مچشو گرفتم خیانت ...

😔😔😔خدا انشالله آرامش به زندگیت بده ولی شاید بشه بهش فرصت بده و سبک زندگیتو عوض کن شاید فرجی شد؟

میدونی بعضی وقتا مردا از کمبود اینطور میشن ها

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
واااای دقیقا منم همین طوریم خسته شدم  رشتتون چیه؟؟

تجربی 

حس بدیه متاسفانه😕🤕😢😑

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔خدا انشالله آرامش به زندگیت بده ولی شاید بشه بهش فرصت بده و سبک زندگیتو عوض کن شاید فرجی شد؟ ...

چی بگم دیگه ذوقو شوقی واسه این زندگی ندارم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
تجربی  حس بدیه متاسفانه😕🤕😢😑

اره اره منم تحربیم😢😢😢

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
چی بگم دیگه ذوقو شوقی واسه این زندگی ندارم 

عزیز دلم زندگیا این دوره سخت شده حق میدم اما به اون عشق علاقه فکر کن به اون حسای قشنگی هم که تجربه کردی و اگه بچه دار هستی به امید بچت و همسری که مطمئنا با یه سری تغییر سبک زندگی مطمئنا خوب میشه مطمئن باش مثلا از خودت شروع کن جوونی کن لباسای کوتاه و خوشگل بموش حالو هواتو خوب کن لاک قرمز بزن بعد ببین شوهرت وقتی میاد خونه چه انرژی ای میگیزه 

بعد کم کم ازش بخواه سیگارو بزاره کنار و اون اخلاقیاتی که دوست نداری رو بزاره کنار اون وقتی ببینه یه زن خوشگلو همه چیز تموم تو خونشه دیگ نه خیانتی در کار خواهد بود و نه سیگاری بعضی وقتا لازمه ما ادما به حای اینکه اطرافیان رو تغییر بدیم خودمون رو تغییر بدیم خیلی خیلی بهتره اصلا تا حالا این راهو امتحان کردی؟؟؟؟

اره اره منم تحربیم😢😢😢

برات دعا کردم عزیز  ان شالله به هرچیزی که میخوای  و به صلاحت هست برسی   

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
عزیز دلم زندگیا این دوره سخت شده حق میدم اما به اون عشق علاقه فکر کن به اون حسای قشنگی هم که تجربه ک ...

قبلا امتحان کردم..اصلا توجه نمیکرد بهم  فقط فکرش اینه که من نمونم خونه برم سرکار پول دربیارم بدم بهش ...شده از خستگیو کمردرد مردم بخدا ولی از دهنش درنیومد بگه نرو سرکار ..بم اصلا محبت نمیکنه محبتی ندیدم ازش که دلسرد شدم ب این زندگی بخاطر همینه هیچ تلاشی نکردم بخاطر زندگیم

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
قبلا امتحان کردم..اصلا توجه نمیکرد بهم  فقط فکرش اینه که من نمونم خونه برم سرکار پول دربیارم بد ...

موقعی که اومد خواستگاری بهت علاقه داشت؟از کی اینطور شده؟

موقعی که اومد خواستگاری بهت علاقه داشت؟از کی اینطور شده؟

بیشتر ب اجبار خانوادش ازدواج کرد چون خودش بعدش گفت اصلا قصد ازدواج نداشتم..از سال اول ازدواج چشش همش دنبال اینو اون بود

بیشتر ب اجبار خانوادش ازدواج کرد چون خودش بعدش گفت اصلا قصد ازدواج نداشتم..از سال اول ازدواج چشش همش ...

شما جرا جواب مثبت دادی؟؟حالا ولش شده از الان به بعدشو بچسب به نظرم اگه خانوادت حمایتت میکنن که جداشو اگرم نه به نظرم درس بخون خوب بعد کنکور بده فکر میکنم انسانی بهتر و راحتر باشه اگه بخوای بخونی بعد وکالت یا روانشنتسی بخون و برو درس بخونو کار کن و خودتو مستقل کن و یه زندگی ای بساز که به کسی نیازی نباشه عزیز دلم واسه زندگی کردن تا وقت داری کارتو بکن درست ترین کار پشت گوش ننداز و این راه حلو جدی بگیر درس خوندن خیلی کمکت میکنه

به این چیزی که گفتم حتما فکر کن و جدی بگیر درستو بخون و بعدم کار کن و یه کار عالی وبعدش راجب زندگی با این اقا هم تصمیم بگیر الان با این اوصاف فک میکنم تو خونه بیکار هم باشین فکر و خیال ادمو داغون میکنه...

شما جرا جواب مثبت دادی؟؟حالا ولش شده از الان به بعدشو بچسب به نظرم اگه خانوادت حمایتت میکنن که جداشو ...

عزیزم من درس خوندم لیسانس علوم تربیتی دارم..دوسالم تدریس میکردم معلم کلاس اول بودم بعدش ادامه ندادم..الانم جای دیگه مشغول ب کارم  تواین چندسال که ازدواج کردم دستم تو جیبه خودم بوده..خانواده حمایتم نمیکنه ولی تنهایی میتونم از پس مخارجم بربیام ..ماشین هم از خودم دارم

عزیزم من درس خوندم لیسانس علوم تربیتی دارم..دوسالم تدریس میکردم معلم کلاس اول بودم بعدش ادامه ندادم. ...

خب دیگه چی از این بهتر 😊😊😊😊

شوهرتو دوست داری؟میخوای پاش بمونی؟؟

خب دیگه چی از این بهتر 😊😊😊😊 شوهرتو دوست داری؟میخوای پاش بمونی؟؟

از همون اول دوسش نداشتم ولی خیلی بهش خوبی کردم نزاشتم بفهمه که علاقه ای نیس اونم مثل من دقیقا فقط تو رفتار نشون میداد ک مثلا دوستم داره ..خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا از خودشو خانوادش شنیدم  خودم کار کردم تا دهن فامیلو ببندم ..ولی وقتی خیانت کردم داغون شدم  شکستم  من برای زندگیمون خیلی سختی کشیدم نداری کشیدم ولی نزاشتم حتی خانوادم بفهمه ولی خیانتش نابودم کرد غرورمو شکست شبایی که کنار من میخوابید ولی داشت با یه زن دیگه چت میکرد نمیدونی چی میکشیدم تا صبح ..ازاونورم اعتیادش  ..اعتیادشو شک کرده بودم ولی ب روی خودم نیوردم چون خانوادم هوامو نداشتن گفتم ولش کن میسازم باهاش بلاخره یا ترک میکنه یا انقدر تابلو میشه که همه میفهمن..اما خیانت  دیگه منو اون آدم سابق نکرد...

از همون اول دوسش نداشتم ولی خیلی بهش خوبی کردم نزاشتم بفهمه که علاقه ای نیس اونم مثل من دقیقا فقط تو ...

درست میشه انشاالله 😔😔😔😔غصه نخور فقط اگه کار کنی میتونی یه زندگی مستقل هم برای خودت بسازی و خب خانوادتم کاری نداری به هیچ کس کاری نداری بری دنبال زندگی و موفقیت های خودت 

درست میشه انشاالله 😔😔😔😔غصه نخور فقط اگه کار کنی میتونی یه زندگی مستقل هم برای خودت بسازی و خب خا ...

اره تصمیم دارم مستقل شم خونه جدا بگیرم  کارم ک میرم بعدشم خدا بزرگه..اگه برگردم پیش خانوادم اول بدبختیمه میدونم  اونا میخوان حبسم کنن توخونه ازترس آبروشون..بخاطر همینم هست که مجبورم خونه ای ک میگیرم آدرسشو به کسی ندم