2777
2789
عنوان

😔😔😔😔😔حال خراب...

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 61 پست
الهی بگردم شما چرا؟

مشکلات زندگی کمرو شکسته ..از  ی طرفم حسی ب ادامه زندگی ندارم ولی بخاطر خانوادم دارم کوتاه میام آیندمو خراب میکنم  موندم سر دوراهی خدا هم یه راه جلو پام نمیذاره😔

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلات زندگی کمرو شکسته ..از  ی طرفم حسی ب ادامه زندگی ندارم ولی بخاطر خانوادم دارم کوتاه میام ...

چیشدههههههه؟الهی بگردمت😢😢😢😢

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
حال من بدتر از بدتر از بد... گریه کن خوب میشی😶

نمیتونم

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
اخرین سنگرمازناگریه اس. مثل الان خودم

نمیتونم گریه کنم نمیتونم 

دلم خیلی خیلی سنگینه

عزیزم. پس دیگه اخرسنگرسکوته واسه شما

😔😔😔😔😔😔😔سکوت کردن با شرایط کنار اومدن دوری نگفتن حرف های ته دلت به کسی  که میخوای ...😔😔😔

چیشدههههههه؟الهی بگردمت😢😢😢😢

میخوام جداشم ولی موندم سر دوراهی.از ی طرف فکر خانوادمم ..از ی طرف فکر آیندهو جوونیم که داره تباه میشه..خدا کسیو تودوراهی نزاره هیچوقت😢

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
میخوام جداشم ولی موندم سر دوراهی.از ی طرف فکر خانوادمم ..از ی طرف فکر آیندهو جوونیم که داره تباه میش ...

الهی 😢😢😢

اخه چرا عزیزم میخوای جدا بشی؟

الهی 😢😢😢 اخه چرا عزیزم میخوای جدا بشی؟

اعتیاد داره..جدا از اعتیادش اصلا از همون روز اول باهم سازگاری نداشتیم هروز بحث هروز دعوا  خانواده هامونم باهم مشکل دارن حتی..ولی تا الانم بخاطر حفظ آبروی خانوادم ساختم ولی دیگه نمیتونم تا کجا تا کی اینجوری ادامه بدم اخرش که چی  سنم رفت بالا بشینم حسرت بخورم ک چرا زودتر اینکارو نکردم..ولی عجیب سر دوراهیم 😔

راست میگه خدایی 

خودمم الان این طور بودم   اومدم یه چندتا مطلب بامزه بخونم دلم وا شه 

از بس سرم تو کتاب و درس بوده دیگه هیچ نایی ندارم 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

فقط لحظه شماری میکنم کنکور بدم یه دو روز استراحت کنم 

وقتی هم نمیخونم عذاب وجدان میگیرم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
اعتیاد داره..جدا از اعتیادش اصلا از همون روز اول باهم سازگاری نداشتیم هروز بحث هروز دعوا  خانوا ...

عزیزم مردا ارزش ندارن ب خدا ولش کن فردا حسرت میخوری برو دنبال زندگی خودت خودتو بساز