مشکلات زندگی کمرو شکسته ..از ی طرفم حسی ب ادامه زندگی ندارم ولی بخاطر خانوادم دارم کوتاه میام آیندمو خراب میکنم موندم سر دوراهی خدا هم یه راه جلو پام نمیذاره😔
هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏 یه صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
میخوام جداشم ولی موندم سر دوراهی.از ی طرف فکر خانوادمم ..از ی طرف فکر آیندهو جوونیم که داره تباه میشه..خدا کسیو تودوراهی نزاره هیچوقت😢
هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏 یه صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
اعتیاد داره..جدا از اعتیادش اصلا از همون روز اول باهم سازگاری نداشتیم هروز بحث هروز دعوا خانواده هامونم باهم مشکل دارن حتی..ولی تا الانم بخاطر حفظ آبروی خانوادم ساختم ولی دیگه نمیتونم تا کجا تا کی اینجوری ادامه بدم اخرش که چی سنم رفت بالا بشینم حسرت بخورم ک چرا زودتر اینکارو نکردم..ولی عجیب سر دوراهیم 😔