2777
2789
البته جوری تربیتش میکنم که ایتجوری نشه 

خب برای سیگار کشیدن صحبتتون منطقیه ولی خوردن مشروب بستگی به اعتقادات جوونا داره و الان دیگه خیلی تربیت متاسفانه جواب نمیده فقط باید اینقدر دوستانه برید جلو که اگرم پیش اومد خودش احساس شرمندگی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی باید ی تنبیه بشن که نگن به سادگی ازمون گذشتن

تنبیه با دعوا کتک اینا فرق داره میشه یه مدت از یک سری چیزا محرومشون کنید تازه اونم بستگی داره در چه سنی این کارو بکنند

توی خفا بخوره جلوی پدر مادرم بخوره  بله نباید خیلی واکنش نشون داد قبول دارم

ببخشید اما قبح قضیه بقولی برای طرف ریخته

یکاری بکنین بخودش بیاد...فقط بگم با نصیحت و اینا اصلا درست نمیشه،بدترم میشه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
تنبیه با دعوا کتک اینا فرق داره میشه یه مدت از یک سری چیزا محرومشون کنید تازه اونم بستگی داره در چه ...

اره تنبیه مثلاازبیرون رفتن ن که دعواکنید باهم چون دعوا باعث میشه روی پدرومادروفرزند به روی هم بازشه

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
ببخشید اما قبح قضیه بقولی برای طرف ریخته یکاری بکنین بخودش بیاد...فقط بگم با نصیحت و اینا اصلا درست ...

تا یه سنی میشه دیگه وقتی بزرگ باشن یه سری کارا نمیشه انجام داد

اینطوری تربیت کردن خیلی خوبه ن خودش حرص میخوره ن بچرو میگرخونه برعکس مامان من😂😂😂

دیگه خب یاید بگید خودتون به مامانتون اینجوری حرفاشون روی شما تاثیر بیشتری میزاره

تا یه سنی میشه دیگه وقتی بزرگ باشن یه سری کارا نمیشه انجام داد

نه بنظرم هر سنی شما بشینی بدون قضاوت و نصیحت با بچت حرف بزنی که دلیلت مثلا واسه سیگار کشیدن چیه؟ یا مشروب میخوری واسه چی؟

ممکنه بگه تفریح یا هرچی... اونموقع مثل یه دوست اونم نه نصیحت وار،دوستانه بدون زور بگین بهتره دوری کنه چون اعتیاد آوره م وجهه اش رو توی اجتماع خراب میکنه

تا همین حد کافیه،بیشترش طرفو زده میکنه حتی باعث میشه طرف بیشتر سمتش بره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖