khanoomkocholou مدیر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 9678 عنوان کمک تولد | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست تولد دعوت شدم چون خواهر شوهرم برای تولد بچه هام ۳۰ تومن آورده من چی ببرم برا پسراش یکی ۱۳ ساله یکی ۱۶ پنج شنبه دعوت کرده اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹 1399/04/10 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadeseh4196 عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 1569 الان میگم یه چیزی بخرم شوهر میگه اون پول آورده نمیشه ما هم ببریم گفت یه چیز ارزون برو بخر شلوارک های راحتی هست درحد ۴۰ اینا دوتا بگیر یا ی چیزی که هردو بتونن استفاده کنن
ررویایی عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 807 تا الان من خیلی خوب کادو دادم اما اون ما رو چی حساب میکنه با دست خالی عیدها ۵۰ به بچه هاش دادم پس همون سی ببر دیگه چرا میپرسی😶😶😶
baranmn عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9996 تولداشون ۱۰ و ۱۲ هست پنج شنبه میگیره برا دو تاشون آهان پس اونوقت دوتا ۵۰ بده دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
khanoomkocholou مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 9678 پس همون سی ببر دیگه چرا میپرسی😶😶😶 من میگم شوهر میگه برو تیشرت بخر ۶۰ تومن داد هر چی گفتم زیاد بده میگه به خودت میدم ولی مدیونی برا اونا بخری میگم ۳۰ تومن تیشرت نیس اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
ررویایی عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 807 من میگم شوهر میگه برو تیشرت بخر ۶۰ تومن داد هر چی گفتم زیاد بده میگه به خودت میدم ولی مدیونی برا اون ... نه دیگه تیشرت نخر همون بزار پاکت پولشو بده چون خودش پول داده پول بده