2821
2789

جاری من خیلی خوبه... 

ولی در کل زندگی خانوادگی ایرانیا رابطه صمیمی با جاری رو بر نمی تابه.... یه جایی گند میخوره بهش...

منم فقط در حدی ک تو جمع ببینمش رابطه رو حفظ میکنم نه بیشتر....

کلا فقط با دوستام رفت و امد دارم...

با همه فامیلای خودم قطع رابطه ام... 

با فامیلای شوهرمم در حد سلام چطوری

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

افرین ..منم اول نمیدونستم ولی حالا زیاد حرف نمیزنم فقط دوس داره باشوهرم گرم بشه ک خداروشکر شوهرم رو ...

نه من ظاهرمو مثل خودش حفظ کردم رابطمون مثلا باهم خوبه ولی دیگه همه چیه زندگیمو نمیزارم بفهمه از برنامه هامون نمیزارم چیزی بفهمه یا ازروبطم با خواهرشوهرام زیاد حرف نمیزنم بش اونم سعی داره اززیر زبونم بکشه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
نه من ظاهرمو مثل خودش حفظ کردم رابطمون مثلا باهم خوبه ولی دیگه همه چیه زندگیمو نمیزارم بفهمه از برنا ...

خب گلم دقیقا برای منم همینه ..فقط میخواد از زبون ادم بکشه برعکس کنه بره به خواهراش بگه ...خیره سرش مثلا دختر خالمه.و جاریمه

خب گلم دقیقا برای منم همینه ..فقط میخواد از زبون ادم بکشه برعکس کنه بره به خواهراش بگه ...خیره سرش م ...

بین من و جاریم راز زیاده میدونه اگه دهن باز کنه پیش اونا ابرو براش نمیمونه سرهمون اهل چقلی کردن نیست و همش سعی داره خودشو عزیزکنه شیرین کنه خیلی خودشو خوب و دلسوز جلوه بده

وا بی دعوت ؟

مثلا روزى كه رفتم دادگاه حكم نهايي رو گرفته بودم

يهو پريشون طورى ز زده ميخام بيام حالا شما تصور كن ساعت١١:٣٠دى ماه ماهم عادتمونه بعد نماز ظهر ناهار بخوريم 

ب يعنى نيم ساعت قبل از ناهار اومد

ايقد براش چش و ابرو ميومدم ك جلو بچم حرف نزن اخه تو خودش ميريزه

ولى گوشش بدهكار نبود

اومد ناهارشم خورد و اطلاعت ازم كشيد و رفت 

بعد از طلاق دوبار اومده

خودش و همسرشم هفته اى يكى دو بار پيام ميدن

همسرش معلومه ك از نگراني براى بچم و منه ك حالمونو ميپرسه

اما زنش تابلوئه ك از رو كنجكاوى بخاطر اينه ك ناراحت ميشم از ارتباط باهاش

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
بین من و جاریم راز زیاده میدونه اگه دهن باز کنه پیش اونا ابرو براش نمیمونه سرهمون اهل چقلی کردن نیست ...

هه باطن ادمارو خدا میدونه ...بزار هرجور دوس دارهدباشه ولی گلم تو مراقب باش 😉

هه باطن ادمارو خدا میدونه ...بزار هرجور دوس دارهدباشه ولی گلم تو مراقب باش 😉

اره بخدا،نه من دیگه شناختمش اون دختر ساده مرد من همه چیمو بهش میگفتم خیلی پشیمونم خیلیییی، میگن زمان همه چی و مشخص میکنه راست میگن اوایل خانواده شوهرم برای جاریم میمردن و من و اصلا قبول نداشتن بعد ۶سال الان برعکس شده دقیقا

اره بخدا،نه من دیگه شناختمش اون دختر ساده مرد من همه چیمو بهش میگفتم خیلی پشیمونم خیلیییی، میگن زمان ...

اره ...میشه درخواست بدین باهم دوست شیم...من نامزدم ایشالله اخرای این ماه عروسیمه ..خواستم از تجربیاتون استفاده کنم

اره ...میشه درخواست بدین باهم دوست شیم...من نامزدم ایشالله اخرای این ماه عروسیمه ..خواستم از تجربیات ...

بسلامتی انشاالله خوشبخت بشی❤

مثلا روزى كه رفتم دادگاه حكم نهايي رو گرفته بودم يهو پريشون طورى ز زده ميخام بيام حالا شما تصور كن ...

اها از همسرت جدا شدی فک کردم تو پستت نوشته بودی از جاریات جدا شدی....متاسفم عزیزم ایشالا دیگه برات مشکلی پیش نیاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز