2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه گلم منم پری اومد بالاخره واسه منم دعا کن زود باردار شم..دارویی مصرف میکردی؟؟؟چندماه اقدام بود ...

ان شالله که ماه بعد خبرنی نی دارشدنتو بشنوم به حق امام رضا...من ماه دوم اقدام ماه قبل انقدر بهش فکر کردم که باردارنشدم ولی خدا شاهده این ماه خودمو زدم بیخیالی حتی یه لحظه نه بهش فکر کردم نه گوگل سرج کردم نه علائممو چک کردم فقط از رابطه لذت بردم به شوهرمم گفتم درموردش هیچی نگو حتی وقتی پری عقب افتاد گفتم که لابد عقب افتاده دیگه میخوام اینو بگم بهت ماه بعدی اصلا بهش فکر نکن فقط موقع رابطه پنج دقیقه پاهاتو بزار رو دیواربعدش و اینکه روزی دومرتبه چای بخور و فقط لذت ببر و بیخیالش شو این تموم تجربه من تو این ماه بود که باردارشدم ان شالله که کمکی بهت کرده باشم

ان شالله که ماه بعد خبرنی نی دارشدنتو بشنوم به حق امام رضا...من ماه دوم اقدام ماه قبل انقدر بهش فکر ...

دستت دردنکنه گلم ممنون از راهنماییت ایشالله بارداری بی خطری رو سپری کنی کار خوبی کردی من که انقد استرس داشتم این ماه نمیشد هرچی فکرنکنم فقط فکر بارداری بودم فکرمیکردم میشه ولی نشد انشالله این ماه جواب بگیرم🌹🙏

خدایا شکرت بابت ستیا کوچولوم🙏❤🤩
ان شالله که ماه بعد خبرنی نی دارشدنتو بشنوم به حق امام رضا...من ماه دوم اقدام ماه قبل انقدر بهش فکر ...

چند سالتونه؟؟پیش دکتر نرفتید؟؟؟بچه اولتونه؟؟؟

دستت دردنکنه گلم ممنون از راهنماییت ایشالله بارداری بی خطری رو سپری کنی کار خوبی کردی من که انقد است ...

ان شالله عزیزم به حرفم گوش کن و فکر کن اصلا این ماه قصد بارداری نداری الکی مغزتو گول بزن مطمعنم جواب میگیری

چند سالتونه؟؟پیش دکتر نرفتید؟؟؟بچه اولتونه؟؟؟

من۲۲سالمه نه من دوماه اقدام داشتم که ماهی که باردارشدم به خودم گفتم من این ماهو بارداری نمیخوام وماه بعد میرم تحت نظر پزشک که خداوند بهم لبخند زد و یه نی نی گذاشت تو دلم

ان شالله عزیزم به حرفم گوش کن و فکر کن اصلا این ماه قصد بارداری نداری الکی مغزتو گول بزن مطمعنم جواب ...

آره دیگه گفتم اصلا بهش فکرنکنم هرچی خدا خودش صلاح دونست این ماه میشه ماه ۵اقدامم

آره دیگه گفتم اصلا بهش فکرنکنم هرچی خدا خودش صلاح دونست این ماه میشه ماه ۵اقدامم

بارداری اولته؟معمولا بارداری اول بااسترس همراهه چون هیچی نمیدونی ...نمیدونم واقعا تاثیر داشت یانه جایی خوندم اونایی که چایی کم میخورن دیرترحامله میشن من ماهی که باردارشدم چایی زیاد خوردم 

بارداری اولته؟معمولا بارداری اول بااسترس همراهه چون هیچی نمیدونی ...نمیدونم واقعا تاثیر داشت یانه جا ...

آره عزیزم ۱۹سالمه آره دقیقا هیچی نمیدونم چای با چیز خاصی میخوردی؟؟؟مثلا دارچین؟

بارداری اولته؟معمولا بارداری اول بااسترس همراهه چون هیچی نمیدونی ...نمیدونم واقعا تاثیر داشت یانه جا ...

منم اصلا اهل چای نیستم حالا این ماه خودمو خفه میکنم با چای😂😂

آره عزیزم ۱۹سالمه آره دقیقا هیچی نمیدونم چای با چیز خاصی میخوردی؟؟؟مثلا دارچین؟

نه عزیزم فقط چای خالی چون اصلا چای خورنبودم یه جا خوندم که خانومایی که چای نمیخورن دیرترباردارمیشن