2777
2789
عنوان

پریود و حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 61 پست
اره

خب دیگ رفتنی باید بره بکارتی بود ک گذشت  

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ولی خیلی مهمه برا یع دختر مهر مطلقه بودن میخوره!

اره خیلی بده🙁

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
زنداداشم همش حالت تهوع و سرگیجه و ازین چیزا داشت زدش مثبت شد ولی ازمایش خونش منفی بود حالا من بنظرت ...

نه وا مثبتم بشه حلاله مگه عقد نیستی خودکشی چرا

دنیا هم بگیرم باز همسرم تنها افتخار زندگیمه😍

[QUOTE=143702485]با ی جشن کوچیک برید خونتون من دوماهه بدون عروسی اومدم خونم البته اخر هفته جشن کوچیک میگیزیم[/QUOTE عزیزم ی سوال بیربط؟چجوری دمی گوجه درست میکنن؟😑با چه برنجی

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
[QUOTE=143702485]با ی جشن کوچیک برید خونتون من دوماهه بدون عروسی اومدم خونم البته اخر هفته جشن کوچیک ...

😂😂😂😂😂

پیاز داغ کن طلایی ک شد یکم سیب زمینی خورد شده و گوجه با نمک و یکم فلفل و زرد چوبه بریز توش تفت بده  اگه برا دونفر برنج میخای دو پیمونه برنج بریز ۳ تا پیمونه اب روش بریز بزار اینا باهم بپزن ابش ک جمع سد سوراخ سوراخ شد جمعش کن وسط دم کنی بزار نیم ساعت بمونه اینا دم میکشه

دنیا هم بگیرم باز همسرم تنها افتخار زندگیمه😍
😂😂😂😂😂 پیاز داغ کن طلایی ک شد یکم سیب زمینی خورد شده و گوجه با نمک و یکم فلفل و زرد چوبه بریز ت ...

اخع من همش میترسم شفتع شه برنج طارم دم نکردم😑🤣

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)