2777
2789
عنوان

پریود و حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 61 پست
اون موقع ک جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود😈😈😈😈

خخخ تخصیر این شوهر خنگمه بنظرت پریودم درسته درسته فقط خونش کم شده میتونم حاملع باشم؟

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن بابا...ببین لگد نمیرنه اگ باشع اندازه عدسه پس حامله نیسی 

خب ما ۳ ماه پیش چن دفه ی گهی خوردیم هر۳ ماهم پریود شدم بعد حس میکنم کم خونی دارم بکارتمم سالمه اخه میگم من چقد بد شانس باشم ک هم بکارتم سالمه هم پریود میشم اما حامله باشم! حس میکنم از بس ب خودم تحمیل کردم احساس حالت تهوع دارم 

بی بی چک بزن دگ

زنداداشم همش حالت تهوع و سرگیجه و ازین چیزا داشت زدش مثبت شد ولی ازمایش خونش منفی بود حالا من بنظرت بزتم مثبت بشه خودکشی نکنم😢😮😢😢😭

خخخ تخصیر این شوهر خنگمه بنظرت پریودم درسته درسته فقط خونش کم شده میتونم حاملع باشم؟

ن دیگ حامله ای کار از کار گذشته😈😈😈

شوخیدم نیستی وسواسه 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
من قبل عید رابطه خطرناک داشتم از اون ب بعد خیلی پریودم کم شده و ترشحم یکم زیاد یعنی منم حاملم؟؟؟

نمیدونم من رنگ نوک سینم یکم تیره شده شما بکارت داری😶😑

خخخخ پس بنظرت چرا رنگ نوک سینم تیره شده

چون ببخشید شوهرت... شاید 

فشارش ک ندادی

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
😑😂وای خدا چرا شوهرم هم فشار داده هم بقیه موارد😑😭

خب دیگ توهم حاملگیه معمولا 90درصدار دخترای عقدی میرنن🤣🤣🤣😐