2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مطمئنی که تااین حدبالامیره؟وگرنه حتماصبرمیکنم میخوام جهیزیه بگیرم

من عید به بچه هایی که تایپیک خرید طلا و سکه میزدن گفتم خدا شاهده گفتم تیر تا ۱تومن میره سکه هم ۱۰حتی شوهرمم دهنش وا موند ۷تا سکه خرید برام گفت  ببینم راس میگی الان شده چند؟🤪داییم طلا فروشی داره گفت تا میره بالا ولی باز میاد پایین 

💎زبان کوردی هویت من است💎
من عید به بچه هایی که تایپیک خرید طلا و سکه میزدن گفتم خدا شاهده گفتم تیر تا ۱تومن میره سکه هم ۱۰حتی ...

شماکه پیش بینیتون خوبه الان بفروشم یایکم صبرکنم بالاتربره؟😃چون یهواینمدت رفت بالامیترسم نزول کنه بیادپایین

من عید به بچه هایی که تایپیک خرید طلا و سکه میزدن گفتم خدا شاهده گفتم تیر تا ۱تومن میره سکه هم ۱۰حتی ...

ینی کی میادپایین من میخوام برا دخترم گوشواره بخرم خو😢

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
شماکه پیش بینیتون خوبه الان بفروشم یایکم صبرکنم بالاتربره؟😃چون یهواینمدت رفت بالامیترسم نزول کنه بی ...

ن بابا پیش بینی چیه شنیده بودم منم اعتماد کردم دیدم ایول درسته من خودم بشه ۱تومن  فروختم بنظرم صبر کن فعلا شد ۱بفروش

💎زبان کوردی هویت من است💎
چون به پولش الان احتیاج دارم گفتم😂وگرنه خداییش آرزومه طلاارزون بشه که همه بتونن بخرن.مطمئن باش خیلی ...

یعنی چقد صبرکنم میترسم صبرکنم گرونتربشه 

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤