2777
2789
عنوان

همیجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 58 پست
کلا بستگی ب زاویه ی دید آدما و همچنین آدمای اطراف شخص داره..... گاهی وقتا دوربرمون رو آدمای غیرقابل ...

بلع درست ولی بنظرم یسری ادما ب زور میخوان خودشونو قابل اعتماد جلوع بدن ،در طاهر سعیشو دارن وگرنع باطنشون حتی ب خودشون خیانت میکنع 

بنظرم ادم تو اطراف ببینع و بترسع بهترع تا خودش تجربع کنع ضربع بخورع 

ببخشید وقتتونو گرفتم سپاس

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بلع درست ولی بنظرم یسری ادما ب زور میخوان خودشونو قابل اعتماد جلوع بدن ،در طاهر سعیشو دارن وگرنع باط ...

همینطوره...‌ خصوصا در این دوره زمونه.....در ظاهر همه آراسته اند ولی در باطن ....

همینطوره...‌ خصوصا در این دوره زمونه.....در ظاهر همه آراسته اند ولی در باطن ....

بنظرم همع ی دروغگوان 

تظاهر میکنن فقط 

ادما حال بهم زنن همشون

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خیلی وقته نمیبینمت  اینجا فکرکردم رفتی تاپیک بهار  نمیای دیگه

والا  خیلی کم از تاپیکم بیرون میام.... تاپیک بهار همشون خانمند.... دیگه روم نشد بیام بهش سر بزنم.... کاربریت عوض شده؟

بنظرم همع ی دروغگوان  تظاهر میکنن فقط  ادما حال بهم زنن همشون

والا چی بگم.... اگه  آدم بخواد. در آخر پشیمون نشه  باید معقولانه رفتار کنه و ب هیچکسی اعتماد صد در صد نکنه

وه راسی   خیله خوشحال بیم کیه ای دختر خوشبخت ؟ اگر خواسیته عکسه بنه بینم خوشگله     ...

این روزا  بخاطر کرونا حواست رو خوب جمع کن...  بیرون نرو یا اگر میری حتما ماسک با خودت ببر اینجا همه کرونا گرفتند

این روزا  بخاطر کرونا حواست رو خوب جمع کن...  بیرون نرو یا اگر میری حتما ماسک با خودت ببر ...

ای کرداوت مه خانم هی شوهری چو سر کار خدا شر بخه  لا ،انشالا خوشبخت شین خیلی خوشحال شدم ،قلت خو بی ؟  

منتظر روزای بهترم ✌