2777
2789
عنوان

مدل مو +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 34 پست

من کوتاه کردم پشیمون شدم .ولی به نظرم موهام بهتر شده دکلره داشت پایین موهام همه رو کوتاه کردم یه رنگ شد.

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

یا خدا...آخه چطور دلت میاد دختر؟؟؟؟نکن ک پشیمون میشی.

منم موهام بل نده.چند ماهه دارم با خودم کلنجار میرم ک یکی دو سانت از نوکشون رو بزنم،دلم نمیاد.اونوقت شما میخوای بری کوتاه کنی؟؟؟؟

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نکن حیفه توروخدا

وسوسه شدم خیلی مدل موش قشنگه ارایشگره جلوم برای یکی همین مدلی زد عالی شد

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

منم چندسال پیش موهام همینقدر بلند بود یهو جوگیر شدم رفتم کوتاهشون کردم اونم نه پسرونه تا بالای شونه هام بعد که رفتم خونه زدم زیر گریه و اصن دپرس شدم😐 تا وقتیم موهام بلند بشه حالم از موهام بهم نیخورد الان دوباره همونقدر  بلند شده و من دیگه هرگز کوتاهشون نمیکنم 😁چون از بچگی همیشه بلند بوده عادت ندارم به کوتاهی 

حیفه ک

یه دل میگه بزن کوتاه کن ۵ساله کوتاه نکردی

یه دلم میگه حیفه بخوای بری عروسی چیزی نمیشه

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
شاید این مدل بتو نیاد. جنس موهاتون شاید فرق کنه و وقتی کوتاه کنی زشت بشه

چهره ام همین شکلیه فقط بینی من کوتاه تره 

موهام جنسش نمیدونم

یا خدا...آخه چطور دلت میاد دختر؟؟؟؟نکن ک پشیمون میشی. منم موهام بل نده.چند ماهه دارم با خودم کلنجار ...

وسوسه شدم خیلی باحاله مدل موش

کوتاه نکنم پس

من كلا بلند دوست ندارم هميشه هم كوتاه و شلخته خودم ميزنمش 😅🙂ولي موهاي شما خيلي حيفه

😂😂😑سرم سنگینی میکنه از موهام