2777
2789

چجور نجاست برطرف میکنید من که واقعا برام خیلی عذاب اوره شما چطور مخصوصا برای اینکه باز خیسی بخوره همونجا وحسابی میکنم همه جا پخش میشه😣😣😣😣😣😥😥😥😥 

هیچی صبر میکنم کامل یاد بگیره بعد میدم بشورن .

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بچه نمیشه هرروز فرش بشوری

من جایی که پسرم جیش میکرد مجبور بودم روش یه پارچه پهن میکردم تا پا بهش نخوره و خشک بشه تا نجاست همه جا پخش نشه 

البته خیلی حواسم بهش بود ولی گاهی پیش میاد 

الان خداروشکر از جیش گرفتم راحت شدم

هیچی صبر میکنم کامل یاد بگیره بعد میدم بشورن .

کل خونه جیش بشه میزاری بمونه تا بچتون بزرگ بشه؟؟؟

نجاست؟؟؟بوش؟؟کثیقی

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
با بچه نمیشه هرروز فرش بشوری من جایی که پسرم جیش میکرد مجبور بودم روش یه پارچه پهن میکردم تا پا بهش ...

آخه من اون قسمت دم حموم که هر دفعه احتمال خیس شدن هست

کل خونه جیش بشه میزاری بمونه تا بچتون بزرگ بشه؟؟؟ نجاست؟؟؟بوش؟؟کثیقی

نه خب وقتی کوچولو که پوشکه همش و جیش نمیکنه از پوشکم بگیرم طول می‌کشه تا سه ماه یاد بگیره.بله چاره ای نیست این سه ماه صبر میکنم و بعد میشورم.چون بعد هر بار جیش بشورم باید روزی دوبار حداقل بشورم.البته من بچه هامو ساعتی ی بار خودم دسشویی میبرم ولی خب تا یاد بگیره حداقل روزی یکبار جیش می‌کنه دیگه ی شامپو فرش میکشم ولی خب نجسه

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
کل خونه جیش بشه میزاری بمونه تا بچتون بزرگ بشه؟؟؟ نجاست؟؟؟بوش؟؟کثیقی

من یکی واقعا چاره دیگه ایب ندارم.بچه طفلک تو گرما تو پوشک داغون میشه گناه دارن..سجاده بزرگ پهن کنین برای نماز.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍

وای مگه نماز نمیخونید؟

اصلا نمازی هیچی ، بوی گندش حال ادمو بهم میزنه ، ی همسایه داشتیم همینطور اب نمیکشید خونش بوی جیش میداد 

اییییییییی

من یکی واقعا چاره دیگه ایب ندارم.بچه طفلک تو گرما تو پوشک داغون میشه گناه دارن..سجاده بزرگ پهن کنین ...

والا بچه از پوشک میگیرن مگه قراره زرت زرت هر ساعت جیش کنه؟؟؟؟

بچه های ما اینطور نبودن واسم قابل درک نیست

نه خب وقتی کوچولو که پوشکه همش و جیش نمیکنه از پوشکم بگیرم طول می‌کشه تا سه ماه یاد بگیره.بله چاره ا ...

واسه من قابل درک نیست 

نمیدونم والا 

طاقت نجاست و کثیفی ندارم 

اگه روی فرش هست بشورید خب جلوی حموم فرش یا پادرس نبود؟؟

چرا هست ولی شاید یکم خیسی بیاد رو اون قسمت دیگه کاری نمیشه کرد تا جایی که جا داره مواظب هستم امید وارم خدا هم ببخشه ممنون از راهنماییت

والا بچه از پوشک میگیرن مگه قراره زرت زرت هر ساعت جیش کنه؟؟؟؟ بچه های ما اینطور نبودن واسم قابل درک ...

خودتون بچه دارین؟؟

من پسرم رو پوشک نمیکنم خیلی..بخدا نمازم میخونیم ولی چاره دیگه ایی نداریم..فورا پاهاش میسوزه نمیتونه ادرار کنه..

منم راحتش گذاشتم.مامانم دیروز میگفت خونتون بو گرفته یکم..ولی چاره ایی ندارم

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍