2777
2789
عنوان

وقتی گریه میکنم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 32 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آخ نگو من انقد شوهرم رو گریم حساسه داد میزنه فقط که چرا گریه میکنی تنها موقعیه که درو میکوبه میره ...

چه خوب

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
پز# ندهیم 😁  

😂😂😂

آخه گریه هم پز داره قشنگم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

واقعا چرا مردا این جورین؟

یادش بخیر تو نوجوانی رمان میخوندم مرده نقطه ضعفش گریه خانمش بود....

همش تو رمان بود

خوب نیست اصلا یه موقع هایی آدم باید گریه کنه و نمیتونه

خب مگه نمیگی از گریه ات ناراحت میشه؟

نشد یبتر گریه کنم بیا بگه عزیزم چته منم بگم  اینه و فلان اونم بگو اخی برا این گریه میکنی باشه ف ...

کاش میشد آقایون میومدن تو این تاپیکا نیاز زنا رو میفهمیدن اگه مستقیم بگیم ک اصلا انگار نه انگار