2777
2789
من یه رمان میخوندم در حال نوشتن بود دیر به دیر نویسنده پارت میزاشت دیگه سایت نابود شد بجاس رمانسرا ا ...

اره   یادش بخیر

رمان هیچکسان رو تنهایی نصف شب میخوندم جیگرم میترکید

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😃😃نویسندشم هما پور اصفهانی بود 

آره 

یادش بخیر   

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

اسی همرو در بهت گذاشتی رفتی😐

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 
اره   یادش بخیر رمان هیچکسان رو تنهایی نصف شب میخوندم جیگرم میترکید

وای هیچکسان معرکه بود 

همینطور پسران بد 

من عاشق اون پسره که اسمش فک کنم بهروز بود شده بودم ، همون دوست و همخونه نقش اصلی

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
😁فک میکردم ۷۰ ای خوشبختممم🤩💚

منم همینطور😍