sitasitta مدیر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 857 عنوان حس ششمی ها | مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 22 پست بیاین سوال دارم 1399/04/09 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sitasitta مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 857 یعنی یادش نیس اخه چرا😔 خب تو یادش بنداز بگو اقایی سالگردمونه ها🙂❤خودت با حالت لوس بهش بفهمون چون این روزا انقد مردای طفلک نگران قسط و وام و پول و کار شدن ک خودشونم فراموش کردن عزیزم خودتو دلخور نکن
نیل_8 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 345 یعنی یادش نیس اخه چرا😔 خوشبین باش باشه؟؟؟اینکه یادش باشه خودشو بزنه به نفهمی با اینکه یادش نباشه خیلی دومی بهترهدوم اینکه این یک نظر علمی هست ک اکثر اکثر مردها مناسبت ها یادشون نمیمونه تو تنها نیستی مَرا چون خلیل آتشی در دل است🍃 که پنداری این شُعله بَر مَن گُل اَست
زیباترینبانو۲ عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5515 خب تو یادش بنداز بگو اقایی سالگردمونه ها🙂❤خودت با حالت لوس بهش بفهمون چون این روزا انقد مردای طفلک ... اخه اولین سالگرد ازدواجمونهخودم یادش بندازم...😔 اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
زیباترینبانو۲ عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5515 خوشبین باش باشه؟؟؟ اینکه یادش باشه خودشو بزنه به نفهمی با اینکه یادش نباشه خیلی دومی بهتره دوم این ... اخه این اولیشه...اولین سالگردمونهدیشب ی بحثی شد برگشت گفت ما برج ۶ عروسی کردیم درصورتی ک ۲۸ این ماه سالگردمونه منم برگشتم گفتم اره همون موقع ها بود😔 اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
sitasitta مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 857 اخه اولین سالگرد ازدواجمونه خودم یادش بندازم...😔 😢خو ناراحت نباش دیگ.بهش بگو این ماه اخرین ماهگردمون بود چقد خوشحالممنک این پیامو برای شوهرم فرستادم خودش گفت اره سالگردمونه ماه بعد.با زبون بی زبونی بهش فهموندم خخخ
زیباترینبانو۲ عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5515 😢خو ناراحت نباش دیگ.بهش بگو این ماه اخرین ماهگردمون بود چقد خوشحالم منک این پیامو برای شوهرم فرستا ... اخلاق خودمو میدونم...اگه خودم یادش بندازم دلممیشکنه...خیلی بده اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
نیل_8 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 345 اخه این اولیشه...اولین سالگردمونه دیشب ی بحثی شد برگشت گفت ما برج ۶ عروسی کردیم درصورتی ک ۲۸ این ما ... ببین خود من امروز بگم فردا تولدمهفردا باز یادش نیس اینکه بخوام فکر کنم پس مهم نیس براش خودمو داغون کردم به درک از همون اول هم همین بی لیاقتی که بود هست مَرا چون خلیل آتشی در دل است🍃 که پنداری این شُعله بَر مَن گُل اَست
زیباترینبانو۲ عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5515 ببین خود من امروز بگم فردا تولدمه فردا باز یادش نیس اینکه بخوام فکر کنم پس مهم نیس براش خودم ... منمواسم مهم نیس...ولی اگه واقعا یادش نباشه دلمخیلی میشکنه...عزیزم همه مردا همینن.. اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌