2777
2789
یعنی یادش نیس اخه چرا😔

خب تو یادش بنداز بگو اقایی سالگردمونه ها🙂❤خودت با حالت لوس بهش بفهمون چون این روزا انقد مردای طفلک نگران قسط و وام و پول و کار شدن ک خودشونم فراموش کردن عزیزم خودتو دلخور نکن

یعنی یادش نیس اخه چرا😔

خوشبین باش باشه؟؟؟

اینکه یادش باشه خودشو بزنه به نفهمی با اینکه یادش نباشه خیلی دومی بهتره

دوم اینکه این یک نظر علمی هست ک اکثر اکثر مردها مناسبت ها یادشون نمیمونه تو تنها نیستی

مَرا چون خلیل آتشی در دل است🍃 که پنداری این شُعله بَر مَن گُل اَست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو یادش بنداز بگو اقایی سالگردمونه ها🙂❤خودت با حالت لوس بهش بفهمون چون این روزا انقد مردای طفلک ...

اخه اولین سالگرد ازدواجمونه

خودم یادش بندازم...😔

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
خوشبین باش باشه؟؟؟ اینکه یادش باشه خودشو بزنه به نفهمی با اینکه یادش نباشه خیلی دومی بهتره دوم این ...

اخه این اولیشه...اولین سالگردمونه

دیشب ی بحثی شد برگشت گفت ما برج ۶ عروسی کردیم درصورتی ک ۲۸ این ماه سالگردمونه منم برگشتم گفتم اره همون موقع ها بود😔  

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
اخه اولین سالگرد ازدواجمونه خودم یادش بندازم...😔

😢خو ناراحت نباش دیگ.بهش بگو این ماه اخرین ماهگردمون بود چقد خوشحالم

منک این پیامو برای شوهرم فرستادم خودش گفت اره سالگردمونه ماه بعد.با زبون بی زبونی بهش فهموندم خخخ

😢خو ناراحت نباش دیگ.بهش بگو این ماه اخرین ماهگردمون بود چقد خوشحالم منک این پیامو برای شوهرم فرستا ...

اخلاق خودمو میدونم...

اگه خودم یادش بندازم دلم‌میشکنه...

خیلی بده

اخه این اولیشه...اولین سالگردمونه دیشب ی بحثی شد برگشت گفت ما برج ۶ عروسی کردیم درصورتی ک ۲۸ این ما ...

ببین خود من امروز بگم فردا تولدمه

فردا باز یادش نیس 

اینکه بخوام فکر کنم پس مهم نیس براش خودمو داغون کردم به درک از همون اول هم همین بی لیاقتی که بود هست

مَرا چون خلیل آتشی در دل است🍃 که پنداری این شُعله بَر مَن گُل اَست
ببین خود من امروز بگم فردا تولدمه فردا باز یادش نیس  اینکه بخوام فکر کنم پس مهم نیس براش خودم ...

منم‌واسم مهم نیس...

ولی اگه واقعا یاد‌ش نباشه دلم‌خیلی میشکنه...

عزیزم همه مردا همینن..