2777
2789
عنوان

طلاق نمیده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 99 پست
نمیدونی چقدر اوضاعمون بده نمیدونی دارم آتیش میگیرم که با زندگیم اینکار رو کردم کاش حرف بابام گوش م ...

ببین منم همین بودم دقیقا تا 3 سال 

بعدش که رفتیم تا پای طلاق نشستیم فکر کردیم که همین مقدار چالش رو با یه نفر دیگه ارزش نداره داشته باشیم دیگه شوهرم دست از لجبازی برداشت منم خیلی جاها کوتاه اومدم، وقتیم عصبانی می‌شدیم بحث نمی‌کردیم تا بعد اکه آروم بشیم اونوخ من با ملایمت جوری ک تحقیر نشه ناراحتی مو میگفتم و معمولا قبول می‌کرد اشتباهو، این نکته آخر خیلی اثر داشت، الانم خیلی جاها من کوتاه میام ولی خب راضیم در کل

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وکیل گفته اذیت میشی نخواد طلاق بده

دقیقا منم براهمین دارم میگم دلیل محکمه پسند نداشته باشی ،توهم دادخواست طلاق بدی...اگه عسروحرج برات ثابت نشه ...اونم نخواد طلاقت بده...همین منوال ادامه دارمیشه که..

پس این همه زن از شوهرشون طلاق میگیرن چیه؟؟؟ ۳ تا درخواست طلاق داریم ۱ زوج ۲ زوجه ۳ توافقی  &nb ...

حسابی نداره ک

یک دانگ خونه داره فقط

امیدوارم عزیزم

دعام کن

خیلی خستم دیگه

حس میکنم توان دادگاه ندارم

این ادم عذابم میده تا چند سال هم وقتمو تلف میکنه ک من ازدواج نکنم مطمئنم

امیدوارم به اینده  
فک کنم اگه ازدواج مجددش خلاف میل وبانارضایتی استاتر باشه اونوقت حق طلاق به استاتر تعلق بگیره...البته ...

نه عزیزم میخوام تجربه ی بقیه رو بدونم

دلگرم شم

قوانین رو هم نمیدونم

با یا وکیل هم خرف زدم ناامیدم کرد

امیدوارم به اینده  
حسابی نداره ک یک دانگ خونه داره فقط امیدوارم عزیزم دعام کن خیلی خستم دیگه حس میکنم توان دادگاه ...

پس وقتی اموال نداره بیخیال. دادگاه بدو بدو داره وقتی چیزی نداره که هیچ. یجوری راضیش کن توافقی بشه. ولی انشااله که زندگیت درست بشه و به طلاق نکشه

۳ ساله میریم هیچی به هیچی

چرا ایکارو باهات میکنه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
نه عزیزم میخوام تجربه ی بقیه رو بدونم دلگرم شم قوانین رو هم نمیدونم با یا وکیل هم خرف زدم ناامیدم ...

حرفای وکیل اینا هستن :

اگه همسرتون راضی ب توافقی نباشه..ازونورم ممکنه لج کنه و باوجود دادخواست طلاق شما...دادگاه هم نیاد....کسی هم نمیتونه ک اونو اجبار کنه زنش رو طلاق بده..چون حق طلاق بامرد هست....

میمونه یه راه...ک اونم عسروحرج هست..

ک اگر ثابت کنین دادگاه حق طلاق میده وغیابی طلاقتون میده...مهریه هم همزمان بهتون تعلق میگیره...

اثبات عسروحرج هم میوفته گردن شما..ک دلیل های محکمه پسند داشته باشین....دست بزنی.اعتبادی...زن بازی...چیزی....یامشکلات روحی پزشکی...

ولی امیدوارم ک مشکلاتتون حل بشه