2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من الان براتون عکس از چسب موش ارسال میکنم ببینید چقدر غیر انسانی هست...موش میچسبه بهش...تقلا م ...

نمیدونم من حس بدی دارم میخوام هر چه زودتر از شر موش خلاص شم 

نمیدونم من حس بدی دارم میخوام هر چه زودتر از شر موش خلاص شم 

عزیزم حامیان حیوانات و من حتما بهتون کمک میکنیم تا هم شما راحت بشی و هم اینکه اون زجر نکشه...تهران هستید؟

به غذایی که تو چسب موش میزاری مرگ موش بزن

عزیزم میدونم شما نیتتون کمک به دوستمون هست چون واقعا موش وحشتناک و آزار دهنده است..اما به اینم فکر کردید روش هایی هست که بدون اینکه اون موش زجر بکشه از شرش خلاص بشیم؟..درسته اون پوست سینش بچسبه به چسب و تقلا کنه خودشو نجات بده دیافراگمش پاره بشه...کلی درد بکشه....پاهای کوچولوش تو این تقلا کنده بشه؟ به نظرتون بهتر نیست دعوتشون کنید به خوبی و نه شکنجه؟

عزیزم میدونم شما نیتتون کمک به دوستمون هست چون واقعا موش وحشتناک و آزار دهنده است..اما به اینم فکر ک ...

موش موجود موذی هستش و وقتی برای خودش تونل بکنه راهو یاد میگیره و بازم بعد از رها کردن برمیگرده.

موش گیرها هم انقدر قیمتاشون بالاس که ادم پشیمون میشه.

منم دلم میسوزه اما چاره چیه؟

شما راه بهتری داری بگو منم مشتاقم بشنوم چون خونه مادر همسرم اکمد راه ورودشو گچ گرفتن و مرگ موش به گچ زدن تا اگر خواست بکنه و بیاد تو بمیره.

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤

مطمئن باشید اگر مشکلتون رو به پیج آقای مازیار طوسی بگید...هرجای کشور باشید از حامیان کمک میگیرند و هم به شما برای خلاص شدن از دست موش و هم به موش برای اینکه زجر نکشه کمک میکنند...

موش موجود موذی هستش و وقتی برای خودش تونل بکنه راهو یاد میگیره و بازم بعد از رها کردن برمیگرده. موش ...

گفتم که زنده گیر ساختن یا خریدن...ادرس پیج های اموزش دهنده ساخت رو گذاشتم...پیج اقای مازیار طوسی هم دائم در حال کمک کردن در این موارد هستند...

موش موجود موذی هستش و وقتی برای خودش تونل بکنه راهو یاد میگیره و بازم بعد از رها کردن برمیگرده. موش ...

چسب موش وحشتناک ترین روش ممکنه....اکثر مردم اینو نمیدونند ولی خیلی زجر کش کننده است...واقعا وقتی روش های بهتر هست و ادم از اون روش ها استفاده کنه پیش خودش و خدا شرمنده میشه...ضمن اینکه درک میکنم بودن موش خیلی ازار دهنده است.....جالبه بدونید بعضی از موش ها برای جدا شدن پاهای خودشون رو با جویدن جدا میکنند....و بعدا میبینید رو صفحه فقط دست یا پای موش مونده و این خیلی دردناکه....خیلی...

گفتم که زنده گیر ساختن یا خریدن...ادرس پیج های اموزش دهنده ساخت رو گذاشتم...پیج اقای مازیار طوسی هم ...

جالبه برام نگاه میکنم چون یبار شنیدم وقتی میچسبن به چسب جیغ میکشن دلم ریش شد

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز