2777
2789
عنوان

کی دوس داره چهرشو بکشم؟🤔+عکس😁(طراحی‌چهره)

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست
قربونت عزیزم لطف داری🤩 بستگی ب سایز داره A4 صد A3 ک اندازش ۲برابر a4هست میشه ۱۵۰ ولی اگ و ...

حتماااااا😍ولی تولد همسرم فروزدینه

متاسفانه دیر باهات آشنا شدم 

ولی شماره ت رو سیو کردم

راستی یکی دوماه دیگه میرم کنگان زندگی میکنم بهت نزدیک میشم شایدم حضوری بیام ازت بگیرم 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتماااااا😍ولی تولد همسرم فروزدینه متاسفانه دیر باهات آشنا شدم  ولی شماره ت رو سیو کردم راست ...

ایشالله😍💖💖

درخدمتم عزیزم✌😘

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 
این مدادا که توی عکس هستن چه مدادی هستن عزیزم اسمشون

من مدادایی ک استفاده میکنم شماره های مختلف فابرکاستل و  لوموگراف استدلره

مداد کنته هم فابرکاستل و کنته پاریس

قیمت هم میگی و اینکه کدوم شهری؟

بله عزیزم

💚

سایزa4 هزینش صد

سایزa3 ک اندازش دوبرابر a4هزینش ۱۵۰ هستش💖

هزینه اصلی هم بعد از اینکه نقاشیتون کامل شد و عکسشو فرستادم واریز میکنید که دیگه جای هیچ شکی براتون نباشه✌👌😋

اگه# امروز  یا فردا هم سفارش بدی  هزینه ی پست گرفته نمیشه و کاملا رایگانه ارسالش💖

بازم سوالی داشتی بپرس 💖😘

قیمت

سایزa4 هزینش صد

سایزa3 ک اندازش دوبرابر a4هزینش ۱۵۰ هستش💖

هزینه اصلی هم بعد از اینکه نقاشیتون کامل شد و عکسشو فرستادم واریز میکنید که دیگه جای هیچ شکی براتون نباشه✌👌😋

اگه# امروز  یا فردا هم سفارش بدی  هزینه ی پست گرفته نمیشه و کاملا رایگانه ارسالش💖

بازم سوالی داشتی بپرس 💖😘

من مدادایی ک استفاده میکنم شماره های مختلف فابرکاستل و  لوموگراف استدلره مداد کنته هم فابرک ...

اهان مرسی عزیزم کارات عالیه کدوم مداد کاربردی تره برا چشم و مژه و اینا اسمش و شمارش میتونی بگی من سردرنمیارم ولی خودمم کار میکنم

❝تو رویایش را بباف،اتفاقش‌خود به خود می افتد❝
اهان مرسی عزیزم کارات عالیه کدوم مداد کاربردی تره برا چشم و مژه و اینا اسمش و شمارش میتونی بگی من سر ...

مداد Hواسه جاهای ظریف

پر رنگ تر برای خطوط مداد B

تیرگی اولیه B3

تیرگی زیاد B6یا B8

👌✌✌✌