2777
2789

بیاید بهم فیلم امید بخش که تهش خوب تموم شه و توش پر از حس خوب زندگی باشه معرفی کنید تا خودمو حلق آویز نکردم  

دپ_طوری#  

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 یه روز یه قاصدک میزد تو هوا پرسه ناراحت و گریون،فراری از لحظه🖤🕊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هری پاتر فقط😍🤗 آخرش با اون همه سختی اوضاع درست میشه و زندکی آروم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

جوکر۲۰۱۹😑

میخوای از دستم خلاص شی؟ 😂 اونو دیدم ته امید بخش بود🔫

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 یه روز یه قاصدک میزد تو هوا پرسه ناراحت و گریون،فراری از لحظه🖤🕊

هری پاتر فقط😍🤗 آخرش با اون همه سختی اوضاع درست میشه و زندکی آروم

دیدم :)❤️

در جستجوی خوشبختی فیلم یکم قدیمی هس ولی خیلی قشنگه و خارجی هم هست با خانواده میشه دید

فیلمشو داریم ولی تا حالا ندیدم پس قشنگه😍 مرسی ازت

دیدم :)❤️

پس بشین انیمیشن ببین از روبیکا واقعا حالتو خوب میکنن

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

پس بشین انیمیشن ببین از روبیکا واقعا حالتو خوب میکنن

اره انیمیشن دوس دارم 😍👌 مرسی 

خواهش میکنم داستان واقعیه حتما ببین لذت ببر  یه مرد سیاه پوست و یه پسر بچه بازیگرای نقش اولشن

چشم میبینیم ممنون😘