2777
2789
خیلی بدم میاد ازاین مادرها به اینها نمی گن مادر می گن خودخواه این حرف هاشون هم فقط فیلمشونه 

دقیقا حالا انگار تو مدارس ما چقدر سطح سواد میره بالا

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من امسال پسرم کلاس اولیه به هیچ وجه نمیذارم بره مدرسه،واقعا هم درست میگی هر کس بچشو بفرسته مدرسه فقط ...

تصمیاتشون بخور توسرشون می خواهند سه روز سه بکنند مدرسه خوب یعنی چی من حتی حاضر نیستم یک روز در هفته حتی بچه هام برن مدرسه سنگین ترهستیم امثال ثبت نام نکنیم بخدا

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منکه دخترم تازه ۲سالشه ولی اگه بچه مدرسه ای داشتم هرگز نمیفرستادم مدرسه تا کلا واکسنش بیاد و  ریشه کن ...

همین وبگو تا از یکی می پرسم امسال بچه ات ومی فرستی یانه می گه می خواهی بی سواد بشه بخدا خیلی حرسم میگره ازحرف هاشون یک سال یا حتی دوسال هم عقب بیفتن هیچ تاثیری نمی کنه برای بچه ها مگه الان چی درسشون می دن توی مدرسه 

اون ۳روزکروناقول داده کسی نگیره

حتمن   بخدا تصمیم هارومی زاشتن برعهده یه بچه چهارساله بهتر تصمیم می گرفت برامون

من دخترم یه روزتبولرزشدید کرد اسهال استفراغ ولی یه روز شد ممکنه کروناباشع؟باتوچه به اینکه یه روزقبلش کنار یه نفربازی میکرد که طرف چندروز بعدکروناش مثبت شد

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من دخترم یه روزتبولرزشدید کرد اسهال استفراغ ولی یه روز شد ممکنه کروناباشع؟باتوچه به اینکه یه روزقبلش ...

پسر من همین علایم به غیر لرز و داشت بستری هم شد اخه طول کشید ولی چیزی از کرونا نگفتن